irisek Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 zdravím, nešla mi otevřít nádrž. Otevírá se mi tou páčkou u řidičovi sedačky. Dneska jsem to konečně otevřela, ale zase nejde to víčko zacvaknout. Myslíte, že to lanko jak tam vede je zamrzlý nebo čím by to mohlo být? Nestalo se to někomu z vás? Nerada jezdím s pootevřenou nádrží. Citovat
Marcel00 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 nemohla a tam dostat voda a zamrznut ? je to stuhnute a mozno premazat bowden nejakym WDckom by nezaskodilo. Citovat
irisek Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 no já si myslím že to je zamrzlý a to lanko vede asi pod kobercem co? takže ani nevím jak bych to promazala Citovat
navi57 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 tiež sa mi to stáva, ale iba v zime, zamrzne voda v tom plastovom jazýčku pri hrdle nádrže, treba tam poriadne nastriekať wd-čko, bowden ide popri ľavom prahu a popod sedačky do zadu, tam to nedrhne, lebo som to už menil, niekedy treba na otvorenie nádrže 2 ľudí, hlavne pri tuhých mrazoch, aby sa nestalo, že odrapíš páčku otvárania nádrže:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.