Pauli__ Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Zdarec pánové, mám problém se servo čerpadlem, ale nevím jestli je to mechanická závada nebo elektronická, když prostě je nastartované auto a mělo by servo běžet tak se mi zdá že vůbec nefunguje (podle sluchu i doteku čerpadla) a řízení de strašně stuha (připadá mi že se přetahuju ještě s tím servem) ale i když to jde stuha tak při zatáčení na místě cítím ve volantu škubání ( servo by mělo pracovat) skoušel jsem ho napojit přímo na baterku ale taky to s ním nic nedělá, můžete mi někdo poradit jak poznat jestli je servo v haji nebo jestli mam problem v elektrice? Citovat
kujon106 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Je tam dost oleje? Je možné, že je v háji, těžko takhle soudit. Citovat
PetrRS Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Pavlíku, zkus si projít všechny sekce o servu, třeba něco najdeš... Např: Použij google hledání Su zvědavý co z toho pugu vytvoříš Citovat
go.play Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 už si to sem jednou psal, mám takovej pocit, buď tady nebo v SERVISU, nikdo ti neporadil či co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.