georgegg Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 je to samozřejmě vpředu, musí se sundat plastovej podběh Citovat
pastorek Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 ano. v pravom prednom blatníku a je prístupný po demontíži plastového krytu, podblatníku či plastového nadkolia. Podbehy mali už Trabanty, 120tky i Žigulíky a o takýchto plastových krytoch ani nesnívali. Ale to už je iba \"terminus technicus\". Citovat
dyno Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 tak jsem z toho trochu mimo odjakziva co se hrabu v autech tak podbeh rikam to co obklopuje kolo jak predni tak zadni myslim tim ten prostor ten plastovej kryt tak tomu rikam nadkoli a pokud kecame s mechanikama garaznikama vrakernikama tak kazdej tomu rika stejne jako ja to co je mezi prednim a zadnim kolem je prah vnitrni vnejsi tak a ted do me Citovat
JanoRS Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 a čo to teda može cvakať mne na HDi-čku? niekto vravel že volnobežka, mne sa zda že to ide od čerpadla na klímu Citovat
Michal307 Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 chlapi dík za rady, kouknu na to a uvidím co se dá dělat. Jo a DYNO, dělá to jak za jízdy, tak i když auto stojí a jede jen na volnoběh. Někdy to cvaká pomalu a pak se to třeba zrychlí, ten zvuk se dá přirovnat jako když cvaká stykač. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Robí to aj mne skoro od novoty. PS: Takže nie je to žiadny problém? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.