Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Chtěl bych vás poprosit o malou laskavost.

Chci si dát do své 106ky rok 96,obsah 1.0, 3dvéř elektrické stahování oken.

Tak se chci zeptat jestli náhodou nemá někdo na prodej nebo neví o něčem kde bych je mohl koupit-nejlépe jeté bo nové jsou drahé :o.

pár jsem jich na netu našel ale nevím jestli mi budou pasovat :myslim tak bych prosil poradit.

a ještě bych potřeboval tlačítka na ovladáni do středového panelu za fofr klacek.

Dík moc za rady.

post-40582-14109622164104_thumb.jpg

[upravil dne 6/2/12 23:00 od Yakuza]

Odesláno

Sorry za offtopic, ale nechces si sundat ty folie?! Podle tech bublinek jsem si jist, ze sis to doma nalepil sam. O propustnosti ani nema smysl se bavit. Respektuju, kdyz si to tam nekdo nalepi (taky je vepredu mam) ale at repektuje zakon. Uplne me stve, kdyz nemam vizualni kontakt s ridicem

Odesláno
Sorry za offtopic, ale nechces si sundat ty folie?! Podle tech bublinek jsem si jist, ze sis to doma nalepil sam. O propustnosti ani nema smysl se bavit. Respektuju, kdyz si to tam nekdo nalepi (taky je vepredu mam) ale at repektuje zakon. Uplne me stve, kdyz nemam vizualni kontakt s ridicem

WTF?? :blablabla

Co to tady meleš. Tahle fotka byla pořízena 2 hodiny po tom co mi folie dělali! tak už ti může být jasné proč tam ty bublinky asi sou. CHÁPEŠ?? A co mam nalepené tě taky nemusí zajímat. Nikdo se neptal na tvůj názor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...