Yakuza Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Ahoj. Chtěl bych vás poprosit o malou laskavost. Chci si dát do své 106ky rok 96,obsah 1.0, 3dvéř elektrické stahování oken. Tak se chci zeptat jestli náhodou nemá někdo na prodej nebo neví o něčem kde bych je mohl koupit-nejlépe jeté bo nové jsou drahé . pár jsem jich na netu našel ale nevím jestli mi budou pasovat tak bych prosil poradit. a ještě bych potřeboval tlačítka na ovladáni do středového panelu za fofr klacek. Dík moc za rady. [upravil dne 6/2/12 23:00 od Yakuza] Citovat
Jimmy106 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Sorry za offtopic, ale nechces si sundat ty folie?! Podle tech bublinek jsem si jist, ze sis to doma nalepil sam. O propustnosti ani nema smysl se bavit. Respektuju, kdyz si to tam nekdo nalepi (taky je vepredu mam) ale at repektuje zakon. Uplne me stve, kdyz nemam vizualni kontakt s ridicem Citovat
Machy_CZ Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Ahoj, muzu ti nechat orginal stahovacky i s tlacitky, klidne i s tapecy bez dir na klicky, napis SZ Citovat
Yakuza Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Sorry za offtopic, ale nechces si sundat ty folie?! Podle tech bublinek jsem si jist, ze sis to doma nalepil sam. O propustnosti ani nema smysl se bavit. Respektuju, kdyz si to tam nekdo nalepi (taky je vepredu mam) ale at repektuje zakon. Uplne me stve, kdyz nemam vizualni kontakt s ridicem WTF?? Co to tady meleš. Tahle fotka byla pořízena 2 hodiny po tom co mi folie dělali! tak už ti může být jasné proč tam ty bublinky asi sou. CHÁPEŠ?? A co mam nalepené tě taky nemusí zajímat. Nikdo se neptal na tvůj názor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.