Schejby Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zdarec může mi někdo pomoct?Mám 307 1.4 65KW r.v.06 Mám problém auto se neohřeje ani po ujetí 200km je na budíku stále tak kolem 50 někdy to vyleze i na 65 ale jak zastavím zase to spadne,v této souvislosti to ani netopí.A chci se zeptat než se v tom začnu hrabat jestli tu má někdo zkušenost s tímto problémem abych ho nemusel dlouho hledat i když si myslím že by to mohl dělat termostat,ale nejde mi do hlavy že se to ani po těch 200km neohřeje. Citovat
Ajdamek Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 mě tohle dělal termostat, teplota stoupla jen v koloně, po rozjetí znova spadla. Citovat
Holland Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Ten termosta jsi odzkoušel:Dvýměna za jiný bez odzkoušení nic nemusí řešit:superpak ještě může být v čudu těsnění pod hlavou ale to by tlakovalo v expanz.nádobce ebo pod zátkou chladiče:grr [upravil dne 24/2/12 08:53 od Holland] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.