Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , všem , zakladám nové tema na to co se tu už řešilo ale moc tomu nerozumím tak bych si to chtěl nechat vysvětlit , dnes si mi stalo při jizdě domu autem že na mě začala blikat kontrolka motoru a zaroven se mi vyplo esp , stím že na displeje mi to psalo hlšku not diesel filtr , naftovej filtr je asi měsíc starej tak nevim jestli ho mám koupit novej stím že je tehle zacpanej ? Nebo mě potkalo něco hořšího jako je třeba zacpaný filtr pevných částic ? Všem moc děkuji za odpovědi

Odesláno

nevim co to máš za rok, ale řek bych že tato hláška je od FAP filtru, neb by musela kontrola motoru 1.6 1.4 Hdi svítit stále, je to znama věc že v tom krafském naftovém filtru se dělá při těchto stupních rosol a pak se motor dostává do nouzového režimu

[upravil dne 2.2.2012 19:52 od cas]

Odesláno

tak 2002 FAP nemá, ten naftové filtr jsi měnil kdy, to náš ještě dobry že je tam ještě klasika, nebo už tam máš tu kostku? Ale v nouzovém režimu ti to jede určitě když ti svítí řídící jednotka. Někdy se po 5-10 startech řídíci jednotka skontroluje a zda se to zpraví tak zhasne,tak to dej do tepla.

[upravil dne 2.2.2012 20:22 od cas]

Odesláno

tak tet teda nevim , všude jsem se dočetl že by tam ten fap měl byt , tak si myslim že tam je , ještě mi to píše anti polution fault a je to v nouzovém režimu , potřebuju to nějak opravit , nemám jak jezdit do práce :(

Odesláno

Neporadil by někdo nějakého dobrého opraváře z jihočeského kraje nejlepe někoho kdo to umí but kolem Tábora nebo Budějic ? Nebo neumí to někdo tady zvás ? Ještě jedna taková věc , mužu stim vubec jezdit ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...