Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ice alert ti blika od -3 do +3, economi mod je ze ked napr zabudnes vypnut radio, tak ti ho do 30 min vypne, ono ti vlastne vypne celu electroniku, okrem alarmu a centralu....z brz ti nedimilo? mne pred rokom hej :D od vtedy ju v zime nezatahujem :)

Odesláno

Ahaaa.. :D Už som sa lakol, že mi naskakujú nejaké zlé veci.. :D Tak nedýmilo, ale mohol som si nad kolesom fajne ruky ohriať.. :D No a ešte mám taký malinký problém, skôr otázku... Keď teraz dám kľúč do polohy, keď sa načítava abs a esp, tak obe svietia a po cca troch sekundách zhasnú (tak to má byť). Ale po tej dnešnej jazde, to síce tiež tak ukáže a po 3 sek. zhasne ale keď nato naštartujem, rozsvieti sa ESP ale iba na 2 sekundy, potom zhasne... Pozeral som na palubný poč. a neukazovalo žiadnu závadu... Žeby boli iba prehriate brzdy? A ďalšiu vec mi prestalo ukazovať a to ukazovateľ čo ukazuje, koľko ešte mám v nádrži benzínu (dojazd v KM) Dnes som tam mal cca 20 km a ako som šiel na benzínku, ukázalo mi iba tri čiarky. Po natankovaní za päť éčok (Iba aby som s tým mohol robiť na dvore zo zapnutým motorom) tak už nenaskočilo nič a sútam len tie čiarky, ale neviem či tri alebo 5....

Odesláno
a ked startujes, toci ti starter???

Ale iba ráno keď sú mínusové teploty tak netočí vôbec... Akonáhle je okolo -9, naštartujem na jeden ťuk...

Odesláno

tie kontrolky neries, pokial zhasnu a tak bude vsetko OKa, asi :D na palubnom si nic neprepinal, ked ti neukazuje dojazd? Co sa tyka startovania, tak ti zrejme mrzne starter, ked nebudes moct nastartovat, tak skus po nom pobuchat s kladivol, samozrejme s ruckou, mozno pomoze....

Odesláno

Vyriešené.. :) Problém je pravdepodobne v štartéry. Môj prenajímatel mi odporúčil ráno pred štartom, hneď ako vyhodím rýchlosť pokývať pákou z jednej strany na druhú a už je všetko ok:.. :) Ale asi pôjdem dať aj tak ten štartér vymeniť, alebo ho prečistím... :)

Môžete túto tému LOCKnúť.. :)

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...