00stevo00 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 ice alert ti blika od -3 do +3, economi mod je ze ked napr zabudnes vypnut radio, tak ti ho do 30 min vypne, ono ti vlastne vypne celu electroniku, okrem alarmu a centralu....z brz ti nedimilo? mne pred rokom hej od vtedy ju v zime nezatahujem Citovat
SuriK Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 Ahaaa.. Už som sa lakol, že mi naskakujú nejaké zlé veci.. Tak nedýmilo, ale mohol som si nad kolesom fajne ruky ohriať.. No a ešte mám taký malinký problém, skôr otázku... Keď teraz dám kľúč do polohy, keď sa načítava abs a esp, tak obe svietia a po cca troch sekundách zhasnú (tak to má byť). Ale po tej dnešnej jazde, to síce tiež tak ukáže a po 3 sek. zhasne ale keď nato naštartujem, rozsvieti sa ESP ale iba na 2 sekundy, potom zhasne... Pozeral som na palubný poč. a neukazovalo žiadnu závadu... Žeby boli iba prehriate brzdy? A ďalšiu vec mi prestalo ukazovať a to ukazovateľ čo ukazuje, koľko ešte mám v nádrži benzínu (dojazd v KM) Dnes som tam mal cca 20 km a ako som šiel na benzínku, ukázalo mi iba tri čiarky. Po natankovaní za päť éčok (Iba aby som s tým mohol robiť na dvore zo zapnutým motorom) tak už nenaskočilo nič a sútam len tie čiarky, ale neviem či tri alebo 5.... Citovat
SuriK Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 a ked startujes, toci ti starter??? Ale iba ráno keď sú mínusové teploty tak netočí vôbec... Akonáhle je okolo -9, naštartujem na jeden ťuk... Citovat
00stevo00 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 tie kontrolky neries, pokial zhasnu a tak bude vsetko OKa, asi na palubnom si nic neprepinal, ked ti neukazuje dojazd? Co sa tyka startovania, tak ti zrejme mrzne starter, ked nebudes moct nastartovat, tak skus po nom pobuchat s kladivol, samozrejme s ruckou, mozno pomoze.... Citovat
SuriK Odesláno 8. únor 2012 Autor Odesláno 8. únor 2012 Vyriešené.. Problém je pravdepodobne v štartéry. Môj prenajímatel mi odporúčil ráno pred štartom, hneď ako vyhodím rýchlosť pokývať pákou z jednej strany na druhú a už je všetko ok:.. Ale asi pôjdem dať aj tak ten štartér vymeniť, alebo ho prečistím... Môžete túto tému LOCKnúť.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.