Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám novinku, říkal mi můj mechanik, že je to prej v sinlenbloku, ale asi to nebude ten na napravě. Příští středu mi to a ještě pár jiných věcí bude dělat, tak se pak určitě ozvu, ale podle toho, jak mluvil, to nebude vůbec nic vážnýho

• O 3 týdny později...
Odesláno

Oj joj,

já ti tak závidim Vertexi, že ta oprava byla tak snadná.

U mý 205 jsem to táhlo se silemblokem měl venku, pěkně jsem to celý očistil, táhlo natřel černou nerez. barvou a silemblok namázl.

Já už jsem smířenej, že to u mě je těma pružinkama v převodovce co tlačej na kuličky, jak tu psal Karel Vítek.

No, až budu dělat GO motoru, tak je nechám vyměnit.

:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Oj joj,

já ti tak závidim Vertexi, že ta oprava byla tak snadná.

U mý 205 jsem to táhlo se silemblokem měl venku, pěkně jsem to celý očistil, táhlo natřel černou nerez. barvou a silemblok namázl.

Já už jsem smířenej, že to u mě je těma pružinkama v převodovce co tlačej na kuličky, jak tu psal Karel Vítek.

No, až budu dělat GO motoru, tak je nechám vyměnit.

:papa:papa

Tak to je mi to úpřímně fakt moc líto, že to tím nebylo. Ale snad to nebude nic tak strašnýho.

Navíc mě jdou rychlosti pořád ještě vytáhnout, sice hůř, ale jdou. Ale na druhou stranu už samy nevypadávaj, a to je hlavní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...