Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

vím, že se to tu již řešilo a dokonce se to někomu již povedlo - vyměnit monochromatický display za barevný, nainstalovat rádio RT3 a aktivovat jej v BSI, přesto bych, ale měl dotaz.

Měl bych možnost mít 7\" display včetně rámečku, ale je vymontovaný z auta, které mělo CAN rozvody, já mám VAN. Rádio RT3 bych si sehnal VAN verzi - tuším správně RT3-N3 VAN? ale jde mi o to, zda to bude komunikovat s tím CAN displayem.

Moje představa je asi taková:

- v autě - Peugeot 307 SW rok 09/2002 - momentálně mám SONY XPLOD, který chci vyměnit za RT3

- rádio RT3-N3 VAN verze - má tlačítko RDS namísto LIST (CAN verze), k tomu si doplním kabeláž, koupil bych FAKRA konektory a pouze propojil PINy

- optické kabely by měly jít standartní - TOSLINK, které se prodávají, nebo se snad pletu?

- GSM a GPS zatím neplánuji, později bych dokoupil slučovače antén, zatím by mi stačila standartní ISO FM anténa, kterou tam mám se zesilovačem

- chtěl bych doplnit páčku pro ovládání rádia pod volantem, bude to možné? musí se to nějak aktivovat?

jde mi zatím o to, abych zajistil funkčnost, spároval auto přes BSI s rádiem a připojil externí subwoofer, to by mělo jít namísto originálního Peugeoťáckého JBL ne?

prolejzal jsem i zahraniční fóra, ale je to pouze teorie, proto bych chtěl poprosit někoho, kdo s tím má praxi, aby mi poradil.

děkuji!

• O 3 týdny později...
Odesláno

jenom otázečka, uvažuji též o výměně radia za RT3 včetně výměny i monitoru, je to možné, nebo je nutné to nějak upravovat, popřípadě jak, mám toto radio

post-10849-14109622184161_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...