Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myslis na novy senzor alebo naraznik :D , mozno to dopadne tak ze budem potrebovat aj ten :D .... volal som do peugeot-u, komplet aj s robotou, ak je senzor v riti cca 130e.

Aj tak nerozumiem lakovanym a nelakovanym senzorom - poprosim rozdiel, ak niekto vie

Odesláno

Lakovany je taky ze je vo farbe naraznika.. nelakovany je cierny... (plocha ktora je vidiet).... Myslel som ze sa da dat dolu aj ten plast v ktorom su uchytene senzori.. Uz som to raz robil a v pohode...

Ak bude na predaj tak iba senzor..

Odesláno

Ahojte, takze vysledok je, ze mi chyba asi polovica zo senzoru :D. Neviem kde sa stratila, vyzera ako keby to bolo len zlepene a rozpadlo sa ti. Otazka teraz na vas. Ak odpojim stary senzor a dam tam novy ( pristup je dost fajn aj bez demontaze naraznika ) rozpozna auto, ze tam je uz novy a funkcny senzor alebo bude treba ist na diagnostiku aby mi vymazali chybu, ktora vzdy hlasi pri zaradeni spiatocky, ze nieco nie je v poriadku?

Dakujem

Odesláno
no ked si sa dohodol s biliboyom (co dufam) tak popros jeho :D je to macher na taketo veci.

presne tak! spolahni sa na neho, on to spojazdni ;)

Diki hosi...:D:D:D

hehe, vsak by som sa uz aj ja mal ozvat, spojazdnit moj povodny bluetooth handsfree na otcovom aute, dajak mu kable zohnat... displej ma moj povodny.. dakedy neviem kedy :D a mne este kabel na jack ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...