Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Modře podsvícené budíky, nechcete někdo? Vyměním

Recommended Posts

Odesláno

Ta Bílina je kde???? A důležité jestli jenom přepájení či i spárování ručiček.....toto je horší než diody...... sem tam se rozpůlí motorek na pohon ručiček...to je pak jebačka....

Ne všechno sem si na autě dělal sám.....toto je milná informace....i já sem z nebe nespadl....

[upravil dne 26-1-12 14:55 od Přema]

Odesláno
Ta Bílina je kde???? A důležité jestli jenom přepájení či i spárování ručiček.....toto je horší než diody...... sem tam se rozpůlí motorek na pohon ručiček...to je pak jebačka....

Ne všechno sem si na autě dělal sám.....toto je milná informace....i já sem z nebe nespadl....

[upravil dne 26-1-12 14:55 od Přema]

Teď jsem si vzpomněl, že mám náhradní budíky, tak jen přepájení. Už jednou sjem to přes dia dělal a není to tak hrozné a ani zas tak snadné. Jestli jsem to dělal 1hod? Ale každý říká \"štěstí začátečníka\" :roll Jinak Bílina je kousek od Strakiho, cca 30km. Neboli bude lepší říct Teplice v Čechách (Severní Čechy). Každopádně vím, že už tak jsi daleko :papa

Odesláno

Tak jde o to, že Straki je ode mě kousek,a le má tolik práce, že ho tímhle opravdu obtěžovat nechci. A každý mi řekne, že ty diody jsou strašně malinké a také jde o to, že tady z fóra už každý alespoň víme, jaké diody jsou na co. A ohledně těch motůrků, tak to máš na mysli, při vyndavání poprvé těch ručiček? Ty jsou špatně, to je pravda :myslim Ale už jsem je dole měl, takže bych ti třeba dodal (nějak) jen budíky bez ručiček.

Odesláno

Pokud mi budíky pošleš bez ručiček a spáruješ si je sám.... tak no problém....... a jde o to půjde i o podsvětlení displeje nebo ne???

Doufám že se pořád bavíme o 407 co máš v podpise...

Odesláno

Ano pane, mám pořád 407. Jinak jsi mluvil o podsvícení budíků a ručiček a ohledně displaye, tak to nevím, jelikož až bude mít Straki trocha času, tak mám u něj RT3. Nebo máš na mysli ovládání na klimu apod?

Odesláno
V budíkách máš taky displej nebo ne????? O tom se bavím......

Óóóóó, tak to se omlouvám, měl jsem na mysli jiný display. ano v tom mám také display. A led, bych si měl koupit a nebo tam máš někde elektro na to? Myslím v okolí, aby tě to nezmohlo :super A ohledně všeho, tak jaká by byla kalkulace? Abych si kdyžtak zřídil rychlou půjčku u Providentu :D :D :D :D

Odesláno
Diody mám......cena symbolická.....tu půjčku vem:D:D:D a neodpověděl si mi na podsvětlení displeje?

Ok, jen se teď poohlednu po lepší úrokové sazbě :D Jinak na to podsvětlení budíků, tak to by bylo také super, pokud by to teda šlo :mrk Jinak symbolickou cenu sděl, jelikož úrok je od výše půjčky :D

Odesláno

Takhle vypadá bílé podsvícení displeje

Vidíš??? Naopak....svítí displej a číslice jsou černé.....a u tebe je displej černý a svítí číslice...

post-10760-14109621954867_thumb.jpg

[upravil dne 26-1-12 15:56 od Přema]

Odesláno
A co to mít tak, jak ukazuješ na fotografii? Když by to vypadalo takto, tak no problem, jen teda, jak by se věci teda měly? Co by se, za co měnilo?

SAmozřejmě, že nechci, aby jsi s tím měl tolik práce :roll

Jinak máš pane fotečku, jak vypadají budíky i když jsou rozsvícené?

Odesláno

Není to origo barva oranžová ale červená...... mám i normál i na výstrahy červené diody.....

Ty to ted máš jak podsvětleno jak budíky a jak ručičky ?? A jak to budeš chtít??

ne ne červené ručičky nee

[upravil dne 26-1-12 16:53 od Přema]

Odesláno

Máš to hezké. Já to mám teď origo. oranžové podsvětlení a ručičky takové slabě bílé. A teď přemýšlím o variantě červeného podsvícení a to včetně budíků a bílé ručičky a nebo jinak. nedokážu si to teď představit :( Pátrám po inspiraci na netu, ale zatím bojuju.

Odesláno
Máš to hezké. Já to mám teď origo. oranžové podsvětlení a ručičky takové slabě bílé. A teď přemýšlím o variantě červeného podsvícení a to včetně budíků a bílé ručičky a nebo jinak. nedokážu si to teď představit :( Pátrám po inspiraci na netu, ale zatím bojuju.

Nechám to tak, že podsvícení budíků bych rád bílé a to včetně ručiček. To je na 100%, ale teď mi jde o to, že když bude bílý display, tak koukám, že bude částečně do modra, jak je na té foto a zaměnit za červenou se mi to nechce, ale zase ta oranžová je taky :blicismajlik. Sdělíš mi na nějaké barvy pro a proti, abych měl jednodušší si vybrat pane? :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...