Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 2.0HDi 100kw by shark 17" nahodené + FOLIATEC

Recommended Posts

Odesláno

tak v prvom rade vyberam disky, ale v striebornej sa mi ziadne moc nepacia...mozno tie cotya, najprv som chcel zlate stromboli, ale potom som zbadal challengery a uz to islo....osobne sa mi z \"pezotackych\" najviac pacia Lincancabur, no 18\" je moc....17\" je taky ideal si myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Asi pred mesiacom som nahodil xenony 4300k a LED parkovacky z ebay...Zatial mi blikala len fabia co berem ako pokus o vtip :aut. Automaticke naklapanie podla wojtecha, ajked az na druhykrat ze? :D Este zhanam krytky ostrekovacov svetiel, z OOOO A6 su moc velke.

imag0354b.jpg

imag0356d.jpg

A spolocna momentka oboch 307:

imag0379d.jpg

Odesláno

Nakolko som narazil na hockenheimi za neskutocnu cenu, uplne nove a zhodou okolnosti som ich v ten den videl na 307 tak som neodolal. Zatial len \"fotošop\". Farbu zatial asi riesit nebudem.

imag0382b.jpg

Odesláno

aj ja som sa toho bal, ale krytky mi daval v origo zaliatych sackoch s logom a myslim ze niekto na fore uz od neho bral a staznosti neboli :D...ako zistim ci su alu origo? vraj to boli vystavne kusy ale nevem

Odesláno

ja mam na origo diskoch z vnutra vyrazene PEUGEOT - sorry nie vyrazene ale napis je asi sucastou formy takze je to vypukle ako napr. oznacenie ET alebo rozmer

[upravil dne 9.5.2012 21:12 od robozv]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...