407 coupe Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Zdravim vsechny. Mam 2.7 hdi a zacalo mi v motorovem prostoru neco cvakat, za studena to neni ani moc slyset, ale kdyz se motor ohreje tak je to docela hlasity, vypada to, ze to vychazi z prave strany, tam kde je rozvodovy remen, nemam s tim zadne zkusenosti, tak bych potreboval poradit, co by to mohlo byt? [upravil dne 3/1/2012 12:27 od Béďa] Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Vitaj... ze by sa \"oklepavalo\" EGR ? (mne to robi asi takto ked stoji dlhsie na volnobehu: tuk tuk.... tuk tuk.... tuk tuk.... tuk tuk.... a je klud) ak ano, tak je to v pohode... skus to opisat detailnejsie... nebite ma za vyraz oklepavalo, ale neviem ako to mam opisat Citovat
407 coupe Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 tuk tuk tam je, ale ve stejnych intervalech a neustale, hlavne po ohrati motoru.. Na foru jsem se docetl, ze cvakani-klepani, dela remenice, jenze se nejednalo o 2.7, tak prave nevim.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.