Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim Vas chcem sa spytat ne jednu vec na strednom displeji v budikoch kde je počitadlo kilometrou tam by sa mala ukazovat vymena olejea lenze mne to neukaze ,ked otocim kluc naskoci najprv jedna nula potom naskočia setky nuli a nastartujem lenze na jednom videu na youtube mu naskočilo dajmetomu 9800 potom naskocili setky nuli a nastartoval po nastartovani naskočili najazdene kilometre ako to mam urobit co treba postlacat aby mi naskočilo to pocitadlo na vymenu oleja vopred dakujem

Odesláno

nemáš akurát limit výmeny oleja?????? ináč sa to nuluje takto , stlačíš nulovač kilometrov otočíš kľúčom do polohy 2 , nie do štartovania , a začne ti odpočítavať 10 sekúnd na nulovanie, respektíve resetovanie limitu kilometrov, ak sa mýlim opravte ma .........

Odesláno

zapamätal si si dobre naskočilo odpočitavanie a dalo sa mi prepnut bud 20 000 alebo 30 000 lenze potom nechal som to na tych 20 000 10 sekund ubehlo a naskočili kilometre naštartoval som a potom som zhasol motor znovu som dal do polohy 2 ale naskočila len jedna nula tych 20 000 tam nezostalo a potom vsetky nuli nabehli ako pred startom neviem ked pridem domou z roboty uvidim ci mi to odpočitava

Odesláno

tak to vypadá dačo s pamäťou , prepájkovať plošný spoj v budíkach , poprípade dáky studený spoj niekde na blízku

[upravil dne 31.12.11 15:43 od lacoceco]

Odesláno

najlepšie v lete, v chlade radi praskajú plasty , dôkladne prezri plošný spoj, alebo daj to pozrieť elektrikárovi, poprípade komplet dosku prepájkovať, radi sa tam robia studené spoje, manželka má 106tku a mala studený spoj na rýchlomeri stála na križovatke a rýchlosť 180 :D ale našiel som a spravil som jej to , od vtedy frčí palubka ako má

Odesláno

tu niekde na fore je aj postup ako sa demontuje palubovka zo 406tky , treba pohľadať, no ja budem končiť, dáke povinnosti mám, veľa zdaru daj echo čo si našiel, všetko dobré ti do nového roku

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdarvím mám pokazený display na tachometre,prvé číslo dvojka nejde poriadne.Sú to budóky zn.sagem.RV 98.Keby som zohnal budíky z hdi-čka zn.sagem,bude mi tam pasovať display?

Odesláno

Tieto budíky majú 5 ks hodiniek,teraz som dostal ponuku so 4 hodinkovými budíkmi z benzinovej 406 ky.Aj tieto hodinky sú Sagemky.Bude pasovať display z tachometra do mojich budíkov?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...