punkac Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 mo předminulej silvestr jsem si dal první příspěvek nového roku, minulej jsem byl u Scratchovejch a z Plzně si první příspěvek zkusím uhrát znova Citovat
Dundee Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Já si asi zítra někde koupím flašku a ještě před Silvestrovskou půlnocí se zbourám jako dobytek, abych ten kravál normálně zaspal:D Citovat
romik1 Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 Tak všetkým Vám prajem krásneho silvestra a všetko len to najlepšie do nového roku mládenci a mládežníčky:D:D:D:papa:papa Za desať minut idem z práce do preč:papa a hurá Tatry... sú kruté [upravil dne 30/12/11 13:39 od romik1] Citovat
vendelinek Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 To zas tady budou před půlnocí psaný samý klikiháky, jen to s tou slivkou moc nepřehánějte:D tak ty taky bacha,ať si neuděláš muňku z kofoly:D:D Citovat
Smudla_22 Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Těm co jsou někde pracovně, tak málo práce a hodně přátel s kterými ten rok oslavíte ostatním členům přeji skvělou párty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.