stajgrpavel Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 a ja ti za to dekuji :-) koukal jsem pod kapotu a nasel jsem asi onen konektor ... ale kam to vede dal jsem nezjistil... ale uz asi vim kde to je ... a jeste jsem nasel dalsi zlutej nezapojenej konektor žluté barvy... co pak to asi bude Citovat
Barney Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 já jsme zjistil že tam snímač ani nemám. Mám tam jen Díru. Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 tak toho se take bojim .... Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Tak jsem dnes zase hledal a nenasel ... neco jsem nafotil tak mi prosim poradte ... asi jsem vazne slepej :-) a tady je foto http://www.ulozto.cz/12210248/406-zip Citovat
punkac Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 pavle hledej tohle, kablík je od čidla dlouhej asi 25 cm ke koncovce Citovat
stajgrpavel Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 No vcera jsem to hledal asi hodinu a nic nenasel, proto jsem dal ty fotky. Jedine co jsem nasel byli 2 nezapojebe konektory, ktere jsou videt na fotkach a nevim na co tam jsou. Citovat
punkac Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Takže, když se podíváš na obrázek čidla výše, tak protikus (nevím, proč ho máš tak okousanej, jako by něco vypadlo) jena tom tvým obrázku, kam jsem domaloval šipku, kdeby mohl ležet kablík od čidla Porovnej to s výstupky na obrázku čidla se zářezy v konektoru. Dále by alespoň jeden drát měl mít číslo 131 Citovat
stajgrpavel Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 asi mel nekdo hlad na cisla dratu jsem byl ted koukat ale zadne jsem na nich nenasel ( asi budu muset rozriznout izolaci) ale kruhej konec k tomuto jsem jikde nenasel :-( ale kdyby tam to cidlo nebylo tak by mi otackomel nesel vubec ne ??? me jen pri brzdeni motorem padne na 0 . ted mam odpojenej EP ventil ... pri zapojenem EP ventilu me auto pri brzdeni motorem a nasledne vyslapnuti spojky chtel chcipnout motor ( uz asi 4x me to chciplo pred kruhacem) Citovat
stajgrpavel Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 tak cidlo jsem slavnostne nasel kablik je protazenej kam si za motor a konektor je asi 20cm nad nim v drzaku i s protikusem ... tudis ten volnej konektor je na neco jineho .... ale na co pak tam asi je ??? Citovat
Barney Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Ahoj klcui tak jsme se konečně taky koukal na toho svého mazla. a něco nafotil jelikož ale neumím zmenšit foto dávám jsme odkaz. Našel jsme správnou svorkovnici? a to volne místo.. je to kde má být snímač?... http://peza406.rajce.idnes.cz/Snimac_otacek Citovat
stajgrpavel Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 ahoj tu svorovnici co mas v ruce , tak tu mam take volnou ta to neni .. mistecko jsi nasel spravne . ale co me je divne tak ta svorkovnice co je nani videt 1 2 3 tak ta je od cidla .... kam pak vede ten dratek ??? cidlo se ti bude asi nekde houpat Citovat
Barney Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Když se kouknes na tu fotku na ktere je detailněji vidět ta díra po snímači. Tak do toho Téčka plastoveho vede z prqava černý kablík tak to je od té hněde (a bíle) svorkovnice 1 2 3 ... Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Tak jsem vcera cidlo nasel, vycistil a dal z5 , ale stale pada otackomer pri brzdeni motorem na 0. Nasel jsem tu ze by to mohlo byt v nake krabicce za schrankou spolujestce. Vi nekdo jak to vypada ??? Pokud to tam mam ? Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Tu Pavle ty nemáš! Měly jí jen vozy 2.0T a 2.1TD a možná nějaký třílitry a notabene nekecá do otáčkoměru ale do rychloměru (odcházela v té krabičce zenerova dioda a jeden kondík) Hele když ti to dělá jen při dobržďování, nemáš jen špatný (popraskaný) kontakty těch kolíčků na desce plošných spojů v budíkách rozdělej to, a proletuj to. Respektive si půjč jiné budíky z jakéhokoliv starého modelu P406 a hned budeš vědět na čem jseš, jestli je chyba v budíkách nebo někde jinde Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 To jsem proletovaval uz v lete, kdyz jsem doplnoval zarovky :-) to bylo to prvni co jsem na aute udelal :-) a to nepomohlo, ale muzu to zkusit znovu. To ze me bude mit sefova v praci radost :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Barney : koukni na toto ... http://www.e-cat.cz/p-3822211/peugeot/406-8b-10-95-05-04/1-9-td-1905ccm-66kw-90hp-01-96-05-04/elektrosoucasti/rizeni-motoru/snimace-vahy-vzduchu/snimac-otacek-klikove-hridele-delphi.html?cPath=1088_151323_201707_2397542_2397543_2397544 neznas ten konektor od nekud ???? punkac: tak jsem mel dnes budiky rozdelane a proletoval jsem vse co se dalo :-) tak uvidim vecer jestli to pomohlo... ale pak uz nevim cim by to mohlo byt... Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 tak se nic nezmenilo :-/ uz me vse zradilo , snad pomuze kladivo :bacha:bacha:D Citovat
Barney Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 Jo Jo ten konektor mi říká dost... ale pořad ten kabel nemužu z té škvíry kde je zapadlej vytahnout tak že nato musím vážně ze spoda... a Kladivo?.. to je nejlepší přítel člověka! [upravil dne 10/1/12 18:57 od Barney] Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 tak protahni ten konektor dolu .... a zkus to opacne ... nahoru to vazne nejde to uz jsem zkousel i ja Citovat
Barney Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 .. podle toho co jsme spolu řešili by ten muj měl být někde zapadlí.... tak co taháš ty ? :-D.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.