Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a ja ti za to dekuji :-) koukal jsem pod kapotu a nasel jsem asi onen konektor ... ale kam to vede dal jsem nezjistil... ale uz asi vim kde to je ... a jeste jsem nasel dalsi zlutej nezapojenej konektor žluté barvy... co pak to asi bude :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže, když se podíváš na obrázek čidla výše, tak protikus (nevím, proč ho máš tak okousanej, jako by něco vypadlo) jena tom tvým obrázku, kam jsem domaloval šipku, kdeby mohl ležet kablík od čidla

Porovnej to s výstupky na obrázku čidla se zářezy v konektoru. Dále by alespoň jeden drát měl mít číslo 131

post-4540-141096216336_thumb.jpg

Odesláno

asi mel nekdo hlad :D na cisla dratu jsem byl ted koukat ale zadne jsem na nich nenasel ( asi budu muset rozriznout izolaci) ale kruhej konec k tomuto jsem jikde nenasel :-( ale kdyby tam to cidlo nebylo tak by mi otackomel nesel vubec ne ??? me jen pri brzdeni motorem padne na 0 . ted mam odpojenej EP ventil ... pri zapojenem EP ventilu me auto pri brzdeni motorem a nasledne vyslapnuti spojky chtel chcipnout motor ( uz asi 4x me to chciplo pred kruhacem)

Odesláno

tak cidlo jsem slavnostne nasel :D kablik je protazenej kam si za motor a konektor je asi 20cm nad nim v drzaku i s protikusem ... tudis ten volnej konektor je na neco jineho .... ale na co pak tam asi je ???:myslim

Odesláno

ahoj tu svorovnici co mas v ruce , tak tu mam take volnou ta to neni .. mistecko jsi nasel spravne . ale co me je divne tak ta svorkovnice co je nani videt 1 2 3 tak ta je od cidla .... kam pak vede ten dratek ??? cidlo se ti bude asi nekde houpat

Odesláno

Když se kouknes na tu fotku na ktere je detailněji vidět ta díra po snímači. Tak do toho Téčka plastoveho vede z prqava černý kablík tak to je od té hněde (a bíle) svorkovnice 1 2 3 ...

Odesláno

Tak jsem vcera cidlo nasel, vycistil a dal z5 , ale stale pada otackomer pri brzdeni motorem na 0. Nasel jsem tu ze by to mohlo byt v nake krabicce za schrankou spolujestce. Vi nekdo jak to vypada ??? Pokud to tam mam ?

Odesláno

Tu Pavle ty nemáš! Měly jí jen vozy 2.0T a 2.1TD a možná nějaký třílitry a notabene nekecá do otáčkoměru ale do rychloměru (odcházela v té krabičce zenerova dioda a jeden kondík)

Hele když ti to dělá jen při dobržďování, nemáš jen špatný (popraskaný) kontakty těch kolíčků na desce plošných spojů v budíkách

rozdělej to, a proletuj to. Respektive si půjč jiné budíky z jakéhokoliv starého modelu P406 a hned budeš vědět na čem jseš, jestli je chyba v budíkách nebo někde jinde

Odesláno

To jsem proletovaval uz v lete, kdyz jsem doplnoval zarovky :-) to bylo to prvni co jsem na aute udelal :-) a to nepomohlo, ale muzu to zkusit znovu. To ze me bude mit sefova v praci radost :-)

Odesláno

Barney : koukni na toto ... http://www.e-cat.cz/p-3822211/peugeot/406-8b-10-95-05-04/1-9-td-1905ccm-66kw-90hp-01-96-05-04/elektrosoucasti/rizeni-motoru/snimace-vahy-vzduchu/snimac-otacek-klikove-hridele-delphi.html?cPath=1088_151323_201707_2397542_2397543_2397544 neznas ten konektor od nekud ????

punkac: tak jsem mel dnes budiky rozdelane a proletoval jsem vse co se dalo :-) tak uvidim vecer jestli to pomohlo... ale pak uz nevim cim by to mohlo byt...:bacha

Odesláno

Jo Jo ten konektor mi říká dost... ale pořad ten kabel nemužu z té škvíry kde je zapadlej vytahnout tak že nato musím vážně ze spoda... a Kladivo?.. to je nejlepší přítel člověka!

[upravil dne 10/1/12 18:57 od Barney]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...