Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna stabilizátoru na přední nápravě u P 406

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem nakoupil stabilizátory na předek i na zadek (dozadu svislý i vodorovný) a celkem to v Autobenexu přišlo na 5020 Kč. Ale budu to mít udělaný všecko najednou a bude klid (i když - slyšel jsem, že je to na pažoutech spíš běžná závada, takže nikdo neví, jak to, zejména na našich silnicích, vydrží dlouho) :D

Guest Miro406
Odesláno

Ja osobne to dam vymenit v Peugeote, uz som sa poucil na nekvalitnych ND. Neze by som nevedel co s peniazmi, ale radsej to dam spravit origo.

:)

[Editován dne 8/4/05 Miro406]

Odesláno

Ne to není hasák. To jsou takový kleště který fungujou jako svěrák. Když potřebuješ zmáčknout dvě věci k sobě, tak to scvakneš těma kleštěma a voni držej i když je pustíš.

Odesláno

Jestli to nejsou samoupínací kleště - ty se dostanou normálně koupit (stojí určitě přes stovku za kus), akorát se musí pohlídat kvalita, protože se prodávají i normálně vylisovaný z plechu (laciný) a ty jsou na dvě věci - na nic a na h**no. Ale když se protočí vymlácený kuláky :mad:, tak to většinou ani samoupínací kleště neudrží a musí se použít brunátné násilí.

Odesláno

Musí te se podívat na přesný typ co je na autě, u předních je rozdíl ve spodním uložení. Zadní přesně nevím. Nevyplatí se ale kupovat ty nejlevnější (vydrží sotva 10 tis. km - tak jsem dopadl já). vyplatí se investovat za lepší (cca tisíc za kus) Se mi zdá, že originálky stály 2 - 2,5tisíc kus.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...