Guest MilaS Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Dneska jsem nakoupil stabilizátory na předek i na zadek (dozadu svislý i vodorovný) a celkem to v Autobenexu přišlo na 5020 Kč. Ale budu to mít udělaný všecko najednou a bude klid (i když - slyšel jsem, že je to na pažoutech spíš běžná závada, takže nikdo neví, jak to, zejména na našich silnicích, vydrží dlouho) Citovat
Guest Miro406 Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Ja osobne to dam vymenit v Peugeote, uz som sa poucil na nekvalitnych ND. Neze by som nevedel co s peniazmi, ale radsej to dam spravit origo. [Editován dne 8/4/05 Miro406] Citovat
Hadra Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 co to jsou ty samodržící kleště? hasák?já bych je taky chtěl....... Citovat
Holly Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Ne to není hasák. To jsou takový kleště který fungujou jako svěrák. Když potřebuješ zmáčknout dvě věci k sobě, tak to scvakneš těma kleštěma a voni držej i když je pustíš. Citovat
Guest MilaS Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Jestli to nejsou samoupínací kleště - ty se dostanou normálně koupit (stojí určitě přes stovku za kus), akorát se musí pohlídat kvalita, protože se prodávají i normálně vylisovaný z plechu (laciný) a ty jsou na dvě věci - na nic a na h**no. Ale když se protočí vymlácený kuláky , tak to většinou ani samoupínací kleště neudrží a musí se použít brunátné násilí. Citovat
Pinďa Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Musí te se podívat na přesný typ co je na autě, u předních je rozdíl ve spodním uložení. Zadní přesně nevím. Nevyplatí se ale kupovat ty nejlevnější (vydrží sotva 10 tis. km - tak jsem dopadl já). vyplatí se investovat za lepší (cca tisíc za kus) Se mi zdá, že originálky stály 2 - 2,5tisíc kus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.