Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přijeď na nějaký sraz, určitě se ti někdo z kluků k tomuto problému vyjádří. A taky se možná podíváme na tvoje sedačky, jestli je nemáš moc blízko, jako jeden nejmenovaný redaktor v Autosalonu na Primě, když testoval 308 :D.

Odesláno

Domino_B: a není to něco jako mám já?

Sice mi to nepíská, ale občas je to takové \"rozbité\" (třeba když to vytočím). Ne vždy, někdy je to vpohodě a říkám si jak to krásně tiše jede (někdy když se zahřeje) a někdy se to bojím vytočit, protože ten zvuk je fakt hrozný. Jakoby rozřinčený starý zrezavělý plech. Patrně rozvody.

Odesláno
Domino_B: a není to něco jako mám já?

Sice mi to nepíská, ale občas je to takové \"rozbité\" (třeba když to vytočím). Ne vždy, někdy je to vpohodě a říkám si jak to krásně tiše jede (někdy když se zahřeje) a někdy se to bojím vytočit, protože ten zvuk je fakt hrozný. Jakoby rozřinčený starý zrezavělý plech. Patrně rozvody.

Podla toho co som pocul z mp3 ukazky a podla toho co popisujes tak to nie je moj problem. Ale aj tak vdaka.

Mne to robi skor iba pri volnobehu, pri vyssich otackach to velmi nepocut. A co sa tyka intenzity tak to kvili tak, ze mi to velmi nevadi (nic hrozne), len sa obavam aby to nebolo nieco vazne, pripadne sa to nezhorsilo.

Na remen som skusal striekat WD 40, ziadna zmena, takze remen vylucujem.

Chystam sa s tym zajst do servisu, nech zhodia remen, cim sa zisti to, ci je to rozvod, alebo nejake lozisko pripadne ina blbost.

Odesláno

Po navsteve servisu:

Zhodili remen od alternatora, kvilenie prestalo.

Napinacia kladka klinoveho remena od alternatora (ak som spravne pochopil) je K.O.

Cena kladky cca 100 € (aj s nejakym prislusenstvom, kedze samotna je neobjednatelna).

Prikladam aj obrazok

post-33696-14109622173763_thumb.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...