Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno
V pravo dole je výrazné ODPOVĚT, klikneš na to a dole je PŘÍLOHA a tam se nahrává foto.

ps: Pipi byl zase jak blesk:D

[upravil dne 9/1/12 21:05 od elton]

pipi nema co robit cely den tak oblietava forum ako sup :D

Guest mischko11
Odesláno
no už to vidím, posílám větší náklad než fórum uveze...

tak daj link napr na youtube nie ?

Odesláno
mám podobný model 207-ky jako Ty, r.v.2008, 54 kW, benzín, 27 tis. a také stejný problém. Pískání není ve stejné výšce \"tónu\", ale kolísá.

Někdy to po zahřátí motoru ustane, někdy ne. Zkoušel jsem nastříkat řemen, ale nepomohlo to. Řekl bych, že jsou to zvuky

ze vstřikovací jednotky, může to však být i nějaké ložisko.

Blizsie som analyzoval moje piskanie :)

Nazval by som to skor takym kvilenim ako piskanim. Remen v mojom pripade by som vylucil, skusil som nanho aj nieco strieknut, no stale ten isty zvuk.

Dnes napr. po nastartovani nekvililo. no ked som tukol do plyn. pedalu, a ako sa otacky vracali na povodnu hodnotu, tak to zacalo a vacsinou to kvili na volnobehu. Po najazdeni par km a zahriati motora to kvilenie ustane.

Podla toho co pises, tak mame rovnaky problem. Planujes s tym zajst do servisu? :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

ano, je to takové kvílení. Momentálne však přestalo, proto ani návštěvu servisu s tímto

problémem neplánuji. Při servisní prohlídce po 30 000 km (pokud bude stále kvílet ) to servisákům

oznámím.

Doufám, že je za tím nějaká drobnost když to máme jen my dva.

Odesláno

Někteří lidé mají vysoce vyvinutý sluch a jsou schopni vnímat i velmi vysoké kmitočty, které jiní lidé neslyší. Nepatříte náhodou vy 2 mezi takové lidi? Třeba je ten zvuk docela běžný, jen my méně vybavení ho neslyšíme.

Guest mischko11
Odesláno

haaaaaaah to je tak ze prides do servisu a povies nieco mi tam kviili ja to sice nepocujem ale moj pes sa ide zblaznit :D

Odesláno

zkusil jsem dát do gúglu \"pískání motoru\" a vidím, že takových je nás mnohem víc, a různých značek.

Ale nikdo nedovede poradit co s tím. Většinou poukazují na řemeny, natřít je mýdlem

a pod. Nikomu však žádný z těch návodů nepomohl. Ani v servisech to neodstranili.

Je to asi úděl motorů pásové výroby, včetně BMW.

Takové ferrari nepíská, pro řev motoru ho ani neuslyšíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...