Cinicman Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Čo našli to tam nasypali do tej miešarne na farbu... takže je to tzv. Mischmasch farba... Citovat
pipistrel Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 no prva vec ako ti chcu lakovat auto ked sa ta farba uz nerobi a druha vec rozdiel medzi metalizou a perletou je tusim vo velkosti zrn a pigmentu. a podla vsetkeho a aj podla kodu co mas by to mala byt perlet. ale zasa kto sa v tom ma vyznat ze? Citovat
Cinicman Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 (A) opaque unvarnished paint (B) varnished non-metallic paint © varnished metallic paint (D) pearlescent lacquered paint Aké písmenko má ako štvrté? Citovat
Cinicman Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Tak je to perleť a neviem čo tu nad tým maturujete... Citovat
robozv Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 dakujem za info. Pipi dnes ti namiesaju aku farbu chces ked mas potrebne ingrediencie a pomer. Na staru 307ku som zhanal farbu u nas a ked som zistil ze v mojej metalize robi PSA 8 odtienov podla velkosti zrna v metalize bol som v kolenach. Citovat
pipistrel Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 no ved praveze ta farba sa prestala ponukat lebo to \"zrno\" sa prestalo vyrabat suviselo to so zemetrasenim v japonsku. tam sa to vyrabalo. Citovat
robozv Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 co sa vyrabalo v japonsku? dnes je 21 storocie takze to nebude hadam problem Citovat
Cinicman Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Farby pre PSA pokiaľ viem dodáva taliansky Lechler... nejak sa mi nechce veriť, že by dovážali nejaký zázračný prach z Fukušimy... Citovat
pipistrel Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 farby pre psa dodavaju minimalne traja dodavatelia. a jedna sa o to ze aj do tej farby sa este domiesavaju rozne pigmenty a podobne veci. a prave tieto pigmenty sa vyrabali/ju len v japonsku. preto boli urcite farby vyradene z ponuky a su postupne doplnovane. treba poznaj vsetky fakty Citovat
Cinicman Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 No tak teda pardón... týždenník Fakty už dlhšiu dobu neodoberám, takže nie som v obraze... Citovat
robozv Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 tak ako napisal Cinicman. Uz davnejsie som navstivil lakirnika co miesa farby ked som chcel farbu na 307ku. Ma farby Lechler, hladali sme moju farbu pod Peugaot a nenasli sme podla kodu nic az pod PSA sme nasli podla kodu 2 odtiene /bledsi a tmavsi/ a kazdy mal este 4 pododtiene podla hrubky zrna takze parada. Este mi vravel ze cca kazdeho polroka vychadza nove CD s recepturami na nove odtiene aut podla znacky takze podla mna s nicim nebude problem. A to co pise pipi moze byt pravda nehadam sa neviem. Ale zaujimave info. Citovat
Cinicman Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Robko a koľkokrát miestny lakírnik namieša odtieň presnejšie ako páni \"odborníci\" v autorizáku... (niekoľkonásobná vlastná skúsenosť...) Citovat
pipistrel Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 je mozne ze servisny lakovaci pouzivaju ineho dodavatela farieb. ja viem ze vo vyrobe sa nepouziva dodavatel Lechler. Citovat
robozv Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 uvidi sa zajtra Prijimaci technik ma informoval ze maju lakirnika s 25rocnou praxou a viem ze lakuju aj pre Mercedes takze zajtra bude den s velkym \"D\" Citovat
Cinicman Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Tak 3x , nech ti do všetko dopadne ako má... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.