Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no prva vec ako ti chcu lakovat auto ked sa ta farba uz nerobi :D

a druha vec rozdiel medzi metalizou a perletou je tusim vo velkosti zrn a pigmentu. a podla vsetkeho a aj podla kodu co mas by to mala byt perlet. ale zasa kto sa v tom ma vyznat ze?

Odesláno

dakujem za info. Pipi dnes ti namiesaju aku farbu chces ked mas potrebne ingrediencie a pomer. Na staru 307ku som zhanal farbu u nas a ked som zistil ze v mojej metalize robi PSA 8 odtienov podla velkosti zrna v metalize bol som v kolenach.

Odesláno

farby pre psa dodavaju minimalne traja dodavatelia. a jedna sa o to ze aj do tej farby sa este domiesavaju rozne pigmenty a podobne veci. a prave tieto pigmenty sa vyrabali/ju len v japonsku. preto boli urcite farby vyradene z ponuky a su postupne doplnovane. treba poznaj vsetky fakty :P

Odesláno

tak ako napisal Cinicman. Uz davnejsie som navstivil lakirnika co miesa farby ked som chcel farbu na 307ku. Ma farby Lechler, hladali sme moju farbu pod Peugaot a nenasli sme podla kodu nic az pod PSA sme nasli podla kodu 2 odtiene /bledsi a tmavsi/ a kazdy mal este 4 pododtiene podla hrubky zrna takze parada. Este mi vravel ze cca kazdeho polroka vychadza nove CD s recepturami na nove odtiene aut podla znacky takze podla mna s nicim nebude problem.

A to co pise pipi moze byt pravda nehadam sa neviem. Ale zaujimave info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...