Dreamliner Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Zdárec chlapy mohl by jste mi někdo poradit ohledně převodovek?Potřeboval bych vědět jestli jde dát z obsahu 2,0 benzín do 1,8 Lfy?Nebo jestli jsou rozdílné Citovat
Guest Džůny Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Nejde, dej tam tu, co tam patří. Převodovek na 1.8 LFY se válí všude spousta. Napiš členovi noel, nedávno jsem od něj jednu bral a říkal, že má v garáži dvě a potřebuje se toho zbavit. Citovat
Dreamliner Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Díky já jsem si to myslel... mám možnost koupit za dobře bouranou 406 ale 2,0 Mám dvě 406 a v jedný je v háji převodovka a ve druhý úplně totálně spojka tak musim vymyslet co s tim.Ale ještě jednou díky Citovat
Guest Džůny Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Jak jsem psal, řekni noelovi. Mně ji dal za hodně slušné peníze. Mimochodem: Třeba to zužitkuješ. Citovat
Dreamliner Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Ještě jednou díky moc už jí mám rozjednanou s hugo bossem ale noela zkusím zkontaktovat třeba je z menší dálky a jinak to vlákno o výměně je super bál jsem se toho že bych musel vyškubnout i motor ale tohle vypadá docela snadně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.