Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak som sa rozhodol dat na 306 15\'\' kola (195/55/R15), ale ako tak citam vela ludi tu pise ze vacsie ako 14 su blbost.. tak ako sa to ma? A tiez ako budem postupovat ked v technicaku mam 185/65/R14. Na jar to ma ist na Stk, preto sa pytam.. Rad by som to dal prepisat, je to vela vybavovania?? dikes za rady/pripomienky, proste hocico...

Odesláno

mám všeobecou zkušenost se zápisem vyjímky do TP, budou chtít na dopravce písemný souhlas autorizovaného Peugeotu, ale jestli ho dostaneš ???

pokud ti kola nebudou přečnívat z auta, nepřepisuj a normálně jezdi a na stk si kola půjč.

Odesláno

Řeším něco podobného u 206 1.4. Pokud dostaneš souhlas za flašku máš vyhráno :D:D

Budu obouvat 195/50/15 ET22 bude to těsné ale ještě se vlezu do blatníku. No a na technickou kola půjčím nebo dáme zimní :papa

Odesláno

To já jsem taky přemejšlel, že si to nechám do TP zapsat, ale pak sem si řekl, že to je trochu blbost, protože to mám na podložkách a to mi tam asi nikdo nezapíše...:(

Jinak mám na 405 205/60/15 ráfky 7, ET38 - takže to bych možná ani neukecal.

A na STKčko holt pojedu v srpnu na zimácích :D:D jako nějakej debílek:D:D

Odesláno

Já mám na 306 15\" disky a i gumy 195/55/R15 v TP o tom nemám ani zmínku a policajti zatim taky nic neměly, protože mi vůbec kola nepřečuhujou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...