Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takhle vypada celej pri akceleraci by mel otvirat klapky vduchu ale zkusenejsi z tohoto fora by ti mohli o jeho funkci rici vice:papa

post-34232-14109620855345_thumb.jpg

[upravil dne 2/12/11 17:46 od Stosun]

[upravil dne 2/12/11 17:47 od Stosun]

Odesláno

aaa díky moc! přišel sem na to, že to mám utržený, jen náhodou, když sem koukal, jestli si vyměním svíčky. prozatím jsem to slepil vteřiňákem a drží to. ale co je lepší je, že je znát lepší akceleraci při rozjezdu a celkově že se motor \"nedusí\" hned se člověku jezdí s větší radostí :D

Odesláno
takhle vypada celej pri akceleraci by mel otvirat klapky vduchu ale zkusenejsi z tohoto fora by ti mohli o jeho funkci rici vice:papa

[upravil dne 2/12/11 17:46 od Stosun]

[upravil dne 2/12/11 17:47 od Stosun]

co jsem na to koukal, možná by se dalo sehnat jen ten koncový plast.ale jak řikám, zatím to drží :)

Odesláno

Je to ovládání swirlu. Věřím, že ti to po opravě jede líp, protože takhle jsi měl zavřenou polovinu sacích ventilů... :D takže s toho byl v podstatě 12ti ventil a dostávalo se ti do válce méně vzduchu. Ten swirl je tam pro měkčí chod při volnoběžných otáčkách. A jak je vidět na tom videu, při přidání plynu se otevře. Já už celej mechanismus měnil, ale to bylo kvůli tomu, že jsem měl děravou membránu na podtlak, kterým je ovládán. Celej mechanismus stojí v originále cca 800 Kč, žádnej ranec, ale pokud jsi to slepil a není problém, tak bych to nechal bejt. :papa

Odesláno

no možná ani ten 12ti ventil to nebyl :) vymenit to nechám, ale zatim to drží a budu nechávat měnit jiný věci, na tohle taky dojde.sám to asi nedám vid??

Odesláno

Já si to měnil sám, ale potřebuješ hodně prodlužovacích nástavců na malé gole a torks. A pevný nervy, protože tam moc místa není, špatně se zespoda dostává ruka, ale fakt to jde, měl jsem to asi tak za 40 minut hotový, s toho mi trvalo dvacet minut než jsem přišel jak se tam dostat :-)

Odesláno

tak hlavně že to jde ;) koukal jsem už že tam moc místa neni, snad oddělat vzduchový filtr, pokud se nepletu..jinak to vyměnit musim už teď, pač sem koukal, že sekunďák nevydržel, tak ještě v nejhorším zkusím chemopren. ale gola sadu mam, tak základ pro výměnu by byl :D

[upravil dne 4/12/11 16:37 od visky]

• O 7 měsíců později...
Odesláno

když jsem to měnil, tak mi to připomnělo ten vtip, jak gynekolog dělá závěrečný zkoušky v autoškole a udělá rozborku a sborku motoru přes vejfuk.

• O 12 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...