visky Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Povíte mi někdo k čemu je napojený tohle táhlo?díky! (je na pravém boku motoru 2.2 HDI) Citovat
Stosun Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 takhle vypada celej pri akceleraci by mel otvirat klapky vduchu ale zkusenejsi z tohoto fora by ti mohli o jeho funkci rici vice:papa [upravil dne 2/12/11 17:46 od Stosun] [upravil dne 2/12/11 17:47 od Stosun] Citovat
Stosun Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 tady sem nasel o tom neco napsany [upravil dne 2/12/11 17:50 od Stosun] Citovat
visky Odesláno 2. prosinec 2011 Autor Odesláno 2. prosinec 2011 aaa díky moc! přišel sem na to, že to mám utržený, jen náhodou, když sem koukal, jestli si vyměním svíčky. prozatím jsem to slepil vteřiňákem a drží to. ale co je lepší je, že je znát lepší akceleraci při rozjezdu a celkově že se motor \"nedusí\" hned se člověku jezdí s větší radostí Citovat
visky Odesláno 2. prosinec 2011 Autor Odesláno 2. prosinec 2011 takhle vypada celej pri akceleraci by mel otvirat klapky vduchu ale zkusenejsi z tohoto fora by ti mohli o jeho funkci rici vice:papa [upravil dne 2/12/11 17:46 od Stosun] [upravil dne 2/12/11 17:47 od Stosun] co jsem na to koukal, možná by se dalo sehnat jen ten koncový plast.ale jak řikám, zatím to drží Citovat
Budhas Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Je to ovládání swirlu. Věřím, že ti to po opravě jede líp, protože takhle jsi měl zavřenou polovinu sacích ventilů... takže s toho byl v podstatě 12ti ventil a dostávalo se ti do válce méně vzduchu. Ten swirl je tam pro měkčí chod při volnoběžných otáčkách. A jak je vidět na tom videu, při přidání plynu se otevře. Já už celej mechanismus měnil, ale to bylo kvůli tomu, že jsem měl děravou membránu na podtlak, kterým je ovládán. Celej mechanismus stojí v originále cca 800 Kč, žádnej ranec, ale pokud jsi to slepil a není problém, tak bych to nechal bejt. Citovat
visky Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 no možná ani ten 12ti ventil to nebyl vymenit to nechám, ale zatim to drží a budu nechávat měnit jiný věci, na tohle taky dojde.sám to asi nedám vid?? Citovat
Budhas Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Já si to měnil sám, ale potřebuješ hodně prodlužovacích nástavců na malé gole a torks. A pevný nervy, protože tam moc místa není, špatně se zespoda dostává ruka, ale fakt to jde, měl jsem to asi tak za 40 minut hotový, s toho mi trvalo dvacet minut než jsem přišel jak se tam dostat :-) Citovat
visky Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 tak hlavně že to jde koukal jsem už že tam moc místa neni, snad oddělat vzduchový filtr, pokud se nepletu..jinak to vyměnit musim už teď, pač sem koukal, že sekunďák nevydržel, tak ještě v nejhorším zkusím chemopren. ale gola sadu mam, tak základ pro výměnu by byl [upravil dne 4/12/11 16:37 od visky] Citovat
Budhas Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Jj, filtr musí dolů. A dej si pozor, myslím, že je to na třech šroubech a jeden jde fakt blbě Citovat
brutall Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 když jsem to měnil, tak mi to připomnělo ten vtip, jak gynekolog dělá závěrečný zkoušky v autoškole a udělá rozborku a sborku motoru přes vejfuk. Citovat
Jiřina Borisová Odesláno 7. září 2024 Odesláno 7. září 2024 Řešíme teď tento problém a přístup fakt strašný. Mám pocit že sem někdo dával postup výměny ale nemohu už najít. Mohli byste někdo poradit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.