Gonsales Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Ahoj, Vlastním Peugeot 406 2.0 HDI rv 2000. Momentálně mě nefunguje klima, protože mám netěsnost mezi chladičem a hadicí od kompreoru klimatizace. Ikdyž vím, že při dnešních teplotách by kompresor klimy nesepnul, přesto mě zarazilo, že auto topí v podstatě během chvilky od nastartování. V podstatě během minuty. Je možné, že je v autě nějaký elektrický předehřev? Nezávislé topení určitě nemám. Za odpovědi moc díky. Honza Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ano je tam pridavne elektricke kurenie, ktore sluzi na zvysenie komfortu pasazierov v chladnych mesiacoch kym sa nezohreje samotny motor.... Citovat
dodo407sw Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 a taka hlupa otazka... ked zapnem klimu na max. teplotu tak nebude skor teply vzduch ako bez klimy... vsak? Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 dolezita je nastavena teplota nieje vobec podstatne ci si zapol klima kompresor alebo nie...ci otazku si polozil zle, lebo klima sa na max. teplotu nezapina... volksvagenacia tomu hovoria ovladnie klimatroniku Citovat
dodo407sw Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 som nepochopil teraz teba... viem ze klima je na ovladanie zimneho vzduchu.. ja len ci ludovo povedane, bude skor teplo z klimou zapnutou alebo bez Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 a ja ti vravim ze je to uplne jedno, nakolko elektronika dostane pokyn, ze chces v aute 28 stupnov tak tych 28 ti tam urobi co najskor a ci pusti klima kompresor alebo nie nech ta netrapi... ja mam celrocne rezim auto a 21st.... teplotu pridavam len v lete aby nebol velky teplotny rozdiel pri vystupovani z auta.ked jazdim kratke trasy... nikdy som sa tymto nezapodieval a vsetko funguje krasne a dokonca som ju ani cistit nikdy nemusel. mal som cca 13 aut uz a so vsetkymi je princip rovnaky... Citovat
dodo407sw Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ok... je to tak ako som si myslel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.