sneakk Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 takze: idem kupovat nejake ALU kola, ale jedna vec mi neni jasna: bude problem ked si kupim R15, konkretne to vychadza 195/55/R15, aj ked v technicaku je 185/65/R14 (co mam obute teraz). Na jar to ide na STK, bude to problem? ako sa to da riesit?? Citovat
lampa Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 tak ze pred texnickou tam das to co tam ma byt nebo si nex zanest zmenu do tp Citovat
sneakk Odesláno 4. duben 2005 Autor Odesláno 4. duben 2005 a s tou zmenou v TP je to vela vybavovania, alebo iba formalita.. ?? a tiez ked mam iny rozmer na leto a iny na zimu?? Citovat
lampa Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 stim letem/zimou to urcite nepujde (i kdyz nevim jestli je mozne mit napsat v TP dva rozmery). zkus se podivat do fora servis, tam se myslim neco podobneho resilo Citovat
Radar Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Tak mít v TP víc povolených rozměrů každopádně můžeš. A mě na STK pustili, aniž by se někdo na rozměr gum díval. Citovat
sneakk Odesláno 9. duben 2005 Autor Odesláno 9. duben 2005 hej, to mi hovorili uz viaceri, nech si s tym starosti nerobim, a na drzovku tam idem tak ako to je, bez prepisania.. tak uvidime.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.