Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Peugeoťáci.Chtěl bych se zeptat na jakých pneumatikách jezdíte přes léto,s jakýma máte dobrou zkušenost, popř. jaký by ste doporučily.Na léto mám nízkoprofilový elektrony ale přemýšlím že si přezuju liťáky co mám na zimních protože ty níkoprof. pneu to je docela pálka když člověk nemá štěstí a nenarazí na nějaký levnější.Dík za názory.Simon

Odesláno

co sem koukal na pneu tak od nejlevnějších to začíná tak na 12ti stovkách.Ale kdyby vydržely třeba 4 sezony bylo by to fajn.Já mám 406 sedana a rozměry jsou 195/65 R15.A máte někdo zkušenosti s celoročníma pneumatikama??

Odesláno

no. ak si viac menej víkendový šofér tak budiž. ale podla mna je to nie veľmi šťastné riešenie...

raz nedobrzdiš a budeš si búchať hlavu!!!

ja som za kvalitné pneumatiky, ale ja urobím cca 700-800 km týždenne..neuznávam veľmi ani jazdené, ak nevieš od koho ich kupuješ.

Odesláno

Víkendovej to zase ne.Dojíždím do školy.I když to není moc daleko (cca 20km tam i zpět).Jedná se mi o to že napůl vydělávám takže si zatím nemůžu dovolit jezdit tolik(i když si to nepřipouštim).Takže shnáním takhle po netu a po známých nějaký levnější pneu ale zase nechci aby to byly nějaký šunty.A pořád přemýšlím o těch nízkoprofilovejch....

Odesláno

Mám zkušenosti s Bridgestone Turanza 205/55 R16, vyrobeny ve Francii. Gumy mají neskutečnou přilnavost, bohužel výdrž není z těch největších - je to daň za jejich suprovou přilnavost. Odhaduju, že vydržely tak 40 000 km. Ovšem, nikdy jsem je nedonutil písknout, při jízdě se krásně zahřejou a drží!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...