Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lada78: Lepe? Ten muj postup vypada právě složitěji :-D pokud ten tvůj funguje tak by to bylo jednoduche... otazka je jestli jsme se spravne pochopili

Joozino: jak se jmenuje ten soubor s češtinou co jsi stahl ?

Odesláno

Dej si do vyhledavace cestina a tam uvidis hned co a jak. I s problemy co se muze stat a to maximalne spatne vypalene CD. Myslim ze po otevreni toho souboru tam mas jazyk EN, ten jsem prepsal na IT. Pak staci vypalit a sup s tim do mechaniky, zmenit v menu radia jazyk a to je vse. Je to jednoduchy.

Odesláno

Omlouvam se za rychlost, ale pisu z HTC a tam to chvilku trva nez O2 zareaguje. Pokud je to od Raisera tak mame stejnou verzi. Tim padem staci jen vypalit a nahrat.

Adame tvuj postup chapu, jen ta rychlost precist, napsat a odeslat:-)

Odesláno

Omlouvám se, ono u RT3 nahradíš jen jeden soubor v orig CD, a já myslel že to je to co máš, netušil jsem že to co jsi stáhnul je archiv a že v něm je celá ta struktura která je třeba ;)

Na to jsem přišel, když jsem si to našel, stáhnul a podíval se na to... takže je to pak opravdu velice jednoduché

[upravil dne 25/11/11 15:29 od adam.bogocz]

Odesláno

cize uz tam nemusim nic prepisovat, len tychto osem suborov napalit na cd vsak, dufam ze som to uz pochopil :D ...a este jedna otázocka...ten sof 8.20 som si stiahol (602mb) a mozem to napalit na DVD ..alebo to musi byt na CD ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...