Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak v tom případě to nebudeš mít jednoduchý, je jich málo, napiš uživateli MYP106, rozprodával sporta na díly, třeba nárazník ještě má

tak ten jeho sport měl normal nárazník, tak to nic :ticho

[upravil dne 23.11.2011 21:53 od go.play]

Odesláno

jj ze sporta. Jo to už jsem taky zjistila, že se blbě shání:roll nebo jinak se zeptam..můžu dát bez problému na xsi 1.6 r.1998 klasickej novej naraznik nebo mi tam bude pasovat jen ten sport? Nikde to poradne nemuzu najit co tam ma byt jako original, ted tam mam jakysi tuningovej paskvil jeste napul zborenej od predchoziho majitele a kteryho se musim rychle zbavit nez napadne 20 čísel snehu.:)

zkusim mu napsat, díky;)

Odesláno

takze 1. nárazník v černé barvě se nedávno na netu objevil nedavno minuly tyden

2. já mám nárazník obyčejný a vínové barvy s křivýma mlhovkama

3. kulaté mlhovky podlě mě nebyly jen přídavný dálkový světla.

Odesláno

MyP106: jo všimla jsem si ho, bohužel pozdě:(

Kujon106: taky si právě řikam, ikdyž hůř než teď to vypadat už nejspíš nemůže:D Skoda ze vam sem nemuzu nejak dat fotku, by jste se zasmáli:-D

Odesláno

vždyť to řikam:-DD ty poklice jsou tam taky puvodni, na jare nekde pořešim kola. Snížit předek? heled ja jsem žena:D na mě musíš jít rovnou s návodem jak na to:DD

Odesláno

to já ne... to předchozí majitel aneb prznitel. V sobotu jdu nechat udelat vyfuk, snad jen zadni tlumic.. dole je to totiz taky nejak strasne zpatlany a vubec vsechno na tom aute je des bes.. do jara to dam dohromady:-)

Odesláno

koupil bych někde na netu jetej obyč nárazník za pár korun a do jara sháněl sport, jeden sport jsem měl, ale letěl do popelnice, byl trochu odrbanej a nechtělo se mi ho opravovat, co jsem s tim vletěl na pole, tak tam pár kousků plastu někde zůstalo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...