Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stačí trocha matiky, fyziky a selskýho rozumu a musí tě trknout, že to pomalejší být musí :) Navíc by ti vůbec dobře neukazoval rychloměr :) kdybys měl na tachu 50km/h, tak reálná by byla střelím třeba 40..to bys musel změřit třeba podle navigace :)

Odesláno

to jo to vim ze podle tacho to bude jiny nez podle skutecnosti,ale jinak auto musi jet prece stejne rychle at uz jedu na jakym koliv kole at tech 200to vytahnout musi.

Odesláno

Jen tak mimochodem - 106 gti na 195/45/16 ukazuje tachometr naprosto přesně až do 180 km/h, ověřeno dvěma GPS ;) Takže zřejmě to je ten správný rozměr, který vyrovná výrobní odchylku tacho od reálu.

Odesláno
to jo to vim ze podle tacho to bude jiny nez podle skutecnosti,ale jinak auto musi jet prece stejne rychle at uz jedu na jakym koliv kole at tech 200to vytahnout musi.

Nejede stejne rychle, mas mensi prumer kol = mensi obvod, tzn ze za jednu otacku kola urazi mensi vzdalenost = jede pomaleji pri stejnych otackach motoru

Odesláno

Přesně tak..souhlas s Machym :) A s kujonem taky souhlasim :D Já mám 165/65 R14 a to má největší průměr podle výpočtů (i než 175/60 R14 i 185/55 R14 a 195/45 R15) a když mám na tacho 55, tak na navigaci mám zhruba 50.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Lentilka :kámoš jezdil ted skoro 2 sezony na Falkenech 195/45 nebo 40 R16 ted nevim.Má to na Cliu RS 172.Gumy držej jak hovado! No a na letošek kupuje nový, protože z nich má slicky :D , ale svezení parádní;)

[upravil dne 23/3/12 22:35 od $ Torrez $]

Odesláno

Uniroyal Rainsport jsem měl a super guma ... ale tak každej si chválí to svoje co má na autě , to je jasný a za běžnýho provozu a za běžný rychlosti člověk stejně pozná prd, ať tam má papuče jaký chce, pokud teda neobouvá značku Wanli :D s nima je to na mokru jízdenka do márnice :grr

Odesláno

Já mám teď na léto Goodyear Duragrip a taky jsou v pohodě :) Těma lepšíma známyma značkama typu Michelin, Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Uniroyal a tak dál nic nepokazíš nikdy. Další značky je to asi typ o typu. Já půjdu do Nokian Hakkapeliitta H, ale ještě do konce července by mi mohly vydržet ty GY :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...