Barney Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Kde najdu snímač otáček? Popřípade vás poprosit a foto. Nejde mi otačkoměr a ndes jsme si všiml na převodovce odpojeného konektoru.... ? .. porďte Citovat
Benžík Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Je na prevodovce hned u motoru, snima ze setrvaku, je na zadni strane. Nejcastejsi vada kdy nefunguje otackomer jsou studenaky v pristrojovce. [upravil dne 14/11/11 18:43 od Benžík] Citovat
Barney Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 Co znamená pojem Studeňáky?.... Citovat
Guest Džůny Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Studené spoje. http://www.zive.cz/co-je-to-studeny-spoj/poradna/cq-427810-sc-20/default.aspx?consultanswers=1 Citovat
Barney Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 Tak to už jsme doma Takže mám normalně rozhodit palubku, vytáhnout budiky a překontrolovat Tíšták? Citovat
Barney Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 V danem odkazu ale většinou mluvi otom že spoj je vodivý a po chvili přestane fungovat(vodit) . Můj otáčkoměr nejde Už od minulého majtele čily 2 roky... Citovat
Barney Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 Tak \"studenáky josu udělané a stále nic. ještě jednou vás prosim aby jste trochu přesněji pospal kde na svém TD najdu snímáč otáček . Bylo mi řečeno že na převodovce ..kde?to nevím mám tam volnou jednu svorkovnivnici a neni kam zastrčit proto se ptam kde je uložen?. Děkuji Citovat
Bobo.KH Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Je na prevodovce hned u motoru, snima ze setrvaku, je na zadni strane. Nejcastejsi vada kdy nefunguje otackomer jsou studenaky v pristrojovce. Já měl za to,že ze zadu je snímač rychlosti na převodovce? Citovat
h4wk3y Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 mas palubak? Nacita to kilometry tam? mozna tve auto ma jeste prevodnik rychlosti, ve kterem take casto byva problem studenaku ci spatnych kondenzatoru... Ale nevim, jestli to ma i tva motorizace. Kdyz budes hledat, urcite najdes mnoho temat o tomto problemu.... Citovat
Barney Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 Palubák nemám .. a kilometry mi nabíhaji a tachometr jde taky parádni ale otaáčkoměr se nehne. Palubovku sem nechal přepajet ve škole na Elektro dílne ale stále nic . skusím sem zítra vložit fotku té volne svorkovnice. Citovat
h4wk3y Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 AHA! [upravil dne 7/12/11 21:36 od h4wk3y] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.