Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kde najdu snímač otáček? Popřípade vás poprosit a foto. Nejde mi otačkoměr a ndes jsme si všiml na převodovce odpojeného konektoru.... ? .. porďte

Odesláno

V danem odkazu ale většinou mluvi otom že spoj je vodivý a po chvili přestane fungovat(vodit) . Můj otáčkoměr nejde Už od minulého majtele čily 2 roky...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak \"studenáky josu udělané a stále nic. ještě jednou vás prosim aby jste trochu přesněji pospal kde na svém TD najdu snímáč otáček . Bylo mi řečeno že na převodovce ..kde?to nevím mám tam volnou jednu svorkovnivnici a neni kam zastrčit proto se ptam kde je uložen?. Děkuji

Odesláno
Je na prevodovce hned u motoru, snima ze setrvaku, je na zadni strane. Nejcastejsi vada kdy nefunguje otackomer jsou studenaky v pristrojovce.

Já měl za to,že ze zadu je snímač rychlosti na převodovce?:myslim

Odesláno

mas palubak? Nacita to kilometry tam?

mozna tve auto ma jeste prevodnik rychlosti, ve kterem take casto byva problem studenaku ci spatnych kondenzatoru...

Ale nevim, jestli to ma i tva motorizace.

Kdyz budes hledat, urcite najdes mnoho temat o tomto problemu....

Odesláno

Palubák nemám .. a kilometry mi nabíhaji a tachometr jde taky parádni ale otaáčkoměr se nehne. Palubovku sem nechal přepajet ve škole na Elektro dílne ale stále nic . skusím sem zítra vložit fotku té volne svorkovnice.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...