Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Retaze? alebo "ponozky" (textilne snehove retaze) pre rozmer 215/55-R17

Recommended Posts

Odesláno

Viem ze neni dolezite ako dlho ma clovek retaze ale kolkokrat ich pouzil. Presnejsie Smrekovica je najvyssie polozene rekreacne stredisko na Slovensku a ide sa tam od motorestu Bodega ktory je na lavej strane medzi Starymi horami a Ruzomberkom je to 11% stupanie o dlzke 8km do nadmorskej vysky 1450mnm. To je cesta vhodna na preverenie retazi.

Osobne retaze pouzivam skoro kazdy vykend lebo chodime k starym rodicom kde cez zimu bez 4x4 sa nedostanem.

Nechcem nikomu robit reklamu ale s Pewagami mam iba tie dobre skusenosti.

Odesláno

tak to je ale ina rec... bo vyuzivat retaze tyzdenne by som ani ja nesetril na cene.

ja v sucasnosti pouzijem retaze mozno 1 maximalne 2x za zimnu sezonu,

tak preto ten moj nazor. beriem to ako retaze na jendo pouzitie... ono to

vzdy vydrzi viac a kupodivu aj vzdy vydrzalo. :)

Odesláno

ono je to tak mozes mat aj nekvalitne rezaze a ked ich pouzivas iba ked je sneh mozu ti vydrzat dlho ale raz mozes prehrabnut na betone a \"mozu\" sa ti roztrhnut. Tak isto to moze byt aj s kvalitnimi. Urcite zalezi od pouzivania. Ako som pisal vyssie ja som musel absolvovat 48km po asfalte koli 100m ladu a vydrzali no nabuduce nemusia. Je to vsetko o tom ako to clovek pouziva a ci si dava pozor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...