Marcel00 Odesláno 17. leden 2012 Autor Odesláno 17. leden 2012 retaze TESCO pouzite 9x (neni dolezite kolko rokov) na octavke uplna pohoda... medzi ruzomberkom a starymi horami som retaze este nepouzil Citovat
Mitko25 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 robozv - dikes za postreh a osobnu skusenost, ak kupim, vyskusam, dam vediet snad nedopadnem ako tvoj svokor... Citovat
robozv Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Viem ze neni dolezite ako dlho ma clovek retaze ale kolkokrat ich pouzil. Presnejsie Smrekovica je najvyssie polozene rekreacne stredisko na Slovensku a ide sa tam od motorestu Bodega ktory je na lavej strane medzi Starymi horami a Ruzomberkom je to 11% stupanie o dlzke 8km do nadmorskej vysky 1450mnm. To je cesta vhodna na preverenie retazi. Osobne retaze pouzivam skoro kazdy vykend lebo chodime k starym rodicom kde cez zimu bez 4x4 sa nedostanem. Nechcem nikomu robit reklamu ale s Pewagami mam iba tie dobre skusenosti. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 tak to je ale ina rec... bo vyuzivat retaze tyzdenne by som ani ja nesetril na cene. ja v sucasnosti pouzijem retaze mozno 1 maximalne 2x za zimnu sezonu, tak preto ten moj nazor. beriem to ako retaze na jendo pouzitie... ono to vzdy vydrzi viac a kupodivu aj vzdy vydrzalo. Citovat
robozv Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 ono je to tak mozes mat aj nekvalitne rezaze a ked ich pouzivas iba ked je sneh mozu ti vydrzat dlho ale raz mozes prehrabnut na betone a \"mozu\" sa ti roztrhnut. Tak isto to moze byt aj s kvalitnimi. Urcite zalezi od pouzivania. Ako som pisal vyssie ja som musel absolvovat 48km po asfalte koli 100m ladu a vydrzali no nabuduce nemusia. Je to vsetko o tom ako to clovek pouziva a ci si dava pozor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.