Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

kto sa castejsie pohybuje v exceli, chcel by som vytvorit takuto vec a nenapada ma ziadny rozumny postup -->

V jednom \"Sheet\" budem mat v 2 stlpcoch udaje - nazvy a k nim cisla. A chcem spravit toto -->

V druhom sheete, ked napisem niektore z tych cisiel do okna, tak sa mi vo vedlajsom automaticky zobrazi nazov (cerpane info z toho prveho sheetu) ... poteste ma niekto ze je to jednoduche :D

Odesláno

Nemam excel po ruce, takže si nevyzkoušim přesnej syntax, takže jen tak z hlavy:

1 strana - sloupce A,B

2 strana - sloupce C,D

IF C1 až Cx == A1 až Ax then D1 až Dx = B1 až Bx

Odesláno

nechtelo se mi nad tim moc premyslet ale prijde mi nejsnazsi v prvni zalozce mit sloupce v poradi CISLO-NAZEV a v druhem to same a pak VLOOKUP jako v prilozenem souboru ..

msexcel2003.xls

Odesláno

tam kde je v ty syntaxi to \" \" si misto te mezery muzes dopsat jestli Ti to tam mam neco vypisovat pokud bys potreboval -> napriklad \"nenalezeno\" atd :papa

Odesláno

akorat pokud bys to upravoval jeste udelej to v prvni bunce odshora kde je funkce a pak najed myskou na LEVY dolni roh az se Ti z tucneho bileho ctverecku stane tenci cerny a dvakrat klikni a to Ti protahne tu funkci uplne az dolu (pokud tohle vis omlouvam se za blbu-vzdorny popis)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...