Qcko Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Ahojte, kto sa castejsie pohybuje v exceli, chcel by som vytvorit takuto vec a nenapada ma ziadny rozumny postup --> V jednom \"Sheet\" budem mat v 2 stlpcoch udaje - nazvy a k nim cisla. A chcem spravit toto --> V druhom sheete, ked napisem niektore z tych cisiel do okna, tak sa mi vo vedlajsom automaticky zobrazi nazov (cerpane info z toho prveho sheetu) ... poteste ma niekto ze je to jednoduche Citovat
kujon106 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Nemam excel po ruce, takže si nevyzkoušim přesnej syntax, takže jen tak z hlavy: 1 strana - sloupce A,B 2 strana - sloupce C,D IF C1 až Cx == A1 až Ax then D1 až Dx = B1 až Bx Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 nechtelo se mi nad tim moc premyslet ale prijde mi nejsnazsi v prvni zalozce mit sloupce v poradi CISLO-NAZEV a v druhem to same a pak VLOOKUP jako v prilozenem souboru .. msexcel2003.xls Citovat
Qcko Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Diiiiiiky moc, paradicka ... este taka vec, ked nemam v policku nic, da sa spravit aby nezobrazovalo to N/A? Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 zkus to ted msexcel2003.xls Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 tam kde je v ty syntaxi to \" \" si misto te mezery muzes dopsat jestli Ti to tam mam neco vypisovat pokud bys potreboval -> napriklad \"nenalezeno\" atd Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 akorat pokud bys to upravoval jeste udelej to v prvni bunce odshora kde je funkce a pak najed myskou na LEVY dolni roh az se Ti z tucneho bileho ctverecku stane tenci cerny a dvakrat klikni a to Ti protahne tu funkci uplne az dolu (pokud tohle vis omlouvam se za blbu-vzdorny popis) Citovat
Qcko Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Pohoda, taketo veci ovladam, tabulka je uz hotova, moc dik za pomoc, blbuvzdorny popis je vzdy lepsi ako nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.