Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kua chlapi a nieco smerom vychod sa neda?

marcel00:

no este neviem ci pojdem, je to daleko (casovo aj km)

dert123:

ani mne sa velmi nechce ist aj ked...

mozno sa necham prehovarat

Odesláno

Kto bude cestovat zo severu krasneho Slovenska.Alebo zase pojdem-pridem sam. ZILINA-KYSUCE-TURIEC-ORAVA-LIPTOV hlaste sa!!!:myslim.Ved to nie je az tak daleko,u mna 170km.treba tatose prevetrat,s priatelmi pokecat.Mozno pride i Mikulas a darceky nam bude rozdavat. Ja sa hlasim a priatelka Anika,konecne mam volno ze sa nebudem musiet nahanat do prace ako minule.Tesime sa na prijemne stretnutie. TAKZE PRIDEME DVAJA:roker

[upravil dne 16/11/11 00:33 od STEFFI 2]

[upravil dne 16/11/11 00:38 od STEFFI 2]

Odesláno

robotv, Cinicman:

Ak vám robí problém jednoduchý bankový prevod tak môžete zaplatiť v hotovosti na zraze. Ešte vyzistím či suma zostáva rovnaká, lebo v poslednej dobe dosť lieta kurz CZK/EUR.

[upravil dne 16/11/11 09:09 od pastorek]

Odesláno

Čaute, hlasim sa aj ja. Zraz v Senici má svoje čaro, dúfam že aspoň trochu nasneží, ale nie mnoho aby ste všetci mohli prísť.:aut

[upravil dne 17/11/11 18:30 od janog]

Odesláno

Pozdravujem, takze ja na svoj druhy zraz zial nepridem... Vychadza mi tam sluzba a nemam si tam ako vybavit volno. Skoda, lebo vo Vlckovciach bolo dobre.... Snad nabuduce sa mi postasti viac... Peknu zabavu. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...