Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam vymenene povodne seriove zadne svetla na Peugeot 307 (r.v.2005) za LED svetla. vyskytli sa problemy s ich svietivostou - casto vypadavaju. ma s tym niekto skusenosti, pripadne vedel odporucit nejakeho odbornika, ktory sa na to pozrie a zisti pricinu?

bol som v Peugeote a tam mi pomoct nevedia, kedze nejde o seriove svetla, ale vymenene.

Odesláno
jak často to dělá dělá to jen když auto jede? a dělají to obě světla?

problem je s obidvomi svetlami. pri nastartovani svieti obcas len jedno, obcas ziadne (niekedy len prebliknu). ak svietia obe, po chvili zhasnu. vsimol som si, ze sa tak stane napr. ak stupim na brzdu -> po uvolneni uz nesvieti ani jedno.

rozmyslam, ci vymenit naspat za povodne alebo pokusit sa o opravu.

Odesláno

aha u těch světel jsou led zvlášť pro obrysovky a zvlášť pro brzové že? pokud to aspoň někdy svítí zkusil bych to rozdělat.. možná tam bude jenom nějaká blbost..

Odesláno

co znamena rozdelat? :)

je tam taka cierna krabicka, v ktorej su spojene vsetky kabliky najroznejsich farieb :)

(ospravedlnujem sa za popis, ale nie som elektrikar)

Odesláno

neni to divne ze niekedy idu a niekedy nie , mne toto iste robilo tiez na ledkovych svetlach ked som stupil na brzdu nevietilo cele svetlo a ked som zoslapol z brzdy tak sa rozsvietili ledky ale s toho 5 nesvietilo a pocas jazdy preblikli takze tak...

Zle su svetla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...