Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo, co je tohle za čidlo? Je to focený zespoda, je to zadní stěna bloku motoru. Mate mě, že k tomu nejsou připojený žádný dráty, ani jsem žádný nezapojený v okolí nenašel. To čidlo má dva kontakty a je to asi 10cm dlouhá trubička s dvěma otvory, jeden dole na konci a druhý asi 3cm nad ním. Je to motor XU9JAZ 1,9 (DKZ).

Odesláno

No já se můžu podívat jestli to tam mám taky, ale co to je to teda fakt nevím.

Jen tak mimochodem - jak si na to přišel ?? Není to zrovna očím dobře přístupné místo. :):)

Odesláno

No tak tos mě dostal! Myslím, že je to tyč řízení, ale ta trubička vlevo od čidla je hadička olejové měrky. Toho drátu si nevšímej.

Odesláno

2 Dr. GTI:

Měnil jsem lambdu a brzdový kotouče (teda ty šly zase zpátky, když jsem zjistil, že nový nepasujou), tak jsem to trochu zkouknul zespoda. No a našel jsem tam hodně zajímavý věci, asi sem dám ještě nějakou fotku.

Odesláno

No tak teda ještě něco pro pobavení:

Razeni.jpg

Když to upadne, tak se to prostě sdrátuje, že.....

Brzdy.jpg

Říkal jsem si, že by to mohlo líp brzdit.....

Sláva předchozím majitelům!!!:mad::D

[Editován dne 19/5/05 Holly]

Odesláno

Jo, je to táhlo řízení, přesněji nějaká řadící tažná tyč. A já se divil, proč bych měl u spor?áku lovit 5-ku u spolujezdce:D:D:D

Odesláno

me to jeste nevypadlo, ale taky jsem na to ziral - jakej je to erudovanej systeeeem :D

Odesláno

Tak to čidlo bez zapojení je na SRI zapojený a je to na hlídání hladiny oleje. Na GRI ho mám taky ale taky bez drátů,až nebudu mít do čeho dloubnout tak ho možná zapojím... Ale je nutno k tomu mít přístroje se 4mi budíky. čau:papa:bojim

Odesláno

Myslel jsem si to. Mám 4 budíky, ale nenašel jsem k tomu dráty. Taky jsem v angl. manuálu čet´, že to tam dávali snad jenom do roku 88, ale já mám 91. A má to být zapojený na budík tlaku, nebo teploty oleje? Kontrolka tlaku se mi při startu určitě rozsvítí, u taploty si nejsem jistej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...