SuorajCZ Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Mám SW 14 dní a minulý majitel zničil stahování střechy panoramy. První díl odpředu je funkční ale odpojený od Zbytku. Ten je zaseklej někde v zadní části střechy. Měl to někdo rozebrané? Jak se to dá rozebrat? Díky. Citovat
micki407 Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Ahoj já mám sice 407mu, ale myslím si že to bude podobné. Lámou se tam ty plastové díly, které zajíždějí do kolejnic a deformujou se ty kluzátka. Jinak příště zkus použít hledání. Citovat
SuorajCZ Odesláno 25. říjen 2011 Autor Odesláno 25. říjen 2011 Do háje a to sem asi hledal blbě nebo sem si myslel ,že jsem první komu se to polámalo Smažte to ať tu nejsem za lamu :-) Každopádně děkuji za linky Citovat
Marcel00 Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 nic si z toho nerob, to bude tym ze jeden napise: panorama panoráma panoramatickej panoramaticky panoramatický panoramatické panoramaticke niekto napise len strecha atd... mozno by vyhladavac mohol ignorovat diakritiku a nerozlisovat velke a male pismena... lepsie je hladat iba cast slova, nepisat slovo cele... napr. panor cele je to aj o tom ako ludia vlaknam davaju nazov, potom je tu bordel a ani diva svina tu nevie najst co potrebuje Citovat
SuorajCZ Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 ... a naštěstí jsem si ji nejdříve rozpohyboval a zjistil , že namontovat jí tam by znamenalo zase problémy. Zjistil sem jak to funguje a místa kde to může být potencionálně nefunkční. A nyní jede jak má. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.