honza-v Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Ahoj, mám dotaz, někdy mi nejde odemknout nebo zamknout auto hned a běhám kolem auta:myslim nedá se s tím něco udělat??? kde je přijímač signálu??? PS:baterky v klíči mám nové.. Díkec Citovat
tommm Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Ahoj, zrovna řeším podobný problém! Klíč postupně zamykal čím dál blíž k autu až přestal fungovat úplně! V Serviceboxu jsem našel, že přijímačem signálu je jednotka přepínačů pod volantem. Ale protože mi všechno bliká, svítí a stírá jak má, tipuju, že to bude v BSI, což je další článek v řadě... Citovat
janou Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Asi mesiac spat zacalo manzelke vypisovat , ze ma vadnu baterku v kluci(307sw 2005) . Kupil som novu , a dialkove fungovalo sporadicky kazde 3-4 stlacenie.Baterku uz nevypisovalo. Skusil som i znovu naucenie - nepomohlo . Pomohla opatovnma vymena dalsej novej baterky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.