Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

francouzskojaponské války 2012 -z technických důvodů měníme termín

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno
Schratch - Jj mohl bych ten kombík trochu potrápit......oproti STI je to sice prase, ale hrabe taky všema čtyřma kolečkama, takže alespoň starty bych mohl dávat slušné :papa

AKCZ - zrovna GTI6ky jsou jedny z konkurenceschopných vozejčků, kor pokud to nebude jen o sprintu ;)

no koukal sjem,ze jsi z meho vysneneho auta presel na rodinnej sportovni kombajn :D

a dluzil jsi mi svezeni :(

[upravil dne 8/1/2012 19:54 od Scratch]

Odesláno

Schratch - tak tě svezu v S4. On se tenhle kombík dokáže pohybovat po okreskách tak nějak stejně jako bývalé STI, jen přitom nedělá kravál a můžeš naložit ještě dva lidi dozadu a bagáž do kufru :mrk

Guest Scratch
Odesláno

to je pravda, stoji mi tady v garazi dve S6 a maji brzdove kotouce jako ja kola :D

• O 2 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

aktualni to je :)

SV: mas hezke stroje a rad se prijedu mrknout :), ale porad nevidim nikde zadny vykonovy zazrak v tve sbirce....oproti Rejzim.....

Ano 605 je fajn, ale je to tezka mrdka...

Odesláno

termín je buď 4-6.5. nebo 11.-13.5. ale spíš ten první, ve čtvrtek jedu do Tchořovic dojednat podmínky pro letiště, takže akce bude nakonec na 90% tam.

Guest Scratch
Odesláno

ty jo, kousek od strejdovi chalupy, prima, tak to vezmu cestou pres Vrčeň :)

Guest Scratch
Odesláno

autum dam naskok takovej, ze muzu jet v klidu do pardubic :D, kdyz pojedu na masine :D:D:D:D

Odesláno

mě by ten první termín také vyhovoval víc je to akorát v období kdy mám týden volno ve škole. takže bez stresu z práce a školy poslední odpočinek vyčištění hlavy před zkouškama a následným absolutoriem :-D

Odesláno

první termín je samozřejmě hlavní druhý je alternativa, pokud by už bylo letiště plný. Jinak opět zopakuji svojí prosbu, kdo by měl cokoli co by nám mohlo organizačně pomoct(nápad, materiál, nebo i lidskou sílu), sem s tim. vždyť na tom jak se povede první ročník stojí budoucnost dalších(myslim, že by to mohla být každoroční akce pokud se to osvědčí).:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...