jimar Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Mám dotaz. Po zimně jsem zkusil zapnout klimu a nic. Je slyšet, že relé cvakne, ale v motoru není slyšet klasické sepnutí klimy. Nevíte nekdo kde by mohl být problém? Citovat
gvg Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 Jo, jo, víme.. Taky mi to dělalo. Jsou dvě varianty, jedna dobrá, jedna špatná. Nejdřív ta dobrá. Mně to zvláště v zimě dělalo - zapnu, cvak a nic. No a tak po půl až minutce se to rozeběhlo. To se mi v zimě stalo dvakrát, teď to funguje bez problémů. Teď ta špatná. Máš netěsnej okruh a za zimu se ti to vypařilo. Takže zapneš, cvak a protože v systému není potřebný tlak, tak se to nezapne, aby se nezničil kompresor, který je chladivem mazán. V lepším případě se to ztratilo stářím, v horším ti to někde netěsní. Pokud to netěsní, což se zjistí náplní s obsahem svítící barvy, pak je vhodný povyměňovat všechna těsnění, případně trubky apod. No, a pokud dopadneš jako já, tak budeš muset vyměnit výparník klimatizace, který je pod palubkou, celá palubka musí dolů a já za to vypláz 18.500,- Samozřejmě, tahle práce je pro servis, chceš-li, můžu ti večer napsat servis, kde mi to dělali a jsem moc spokojenej. Citovat
jimar Odesláno 25. březen 2005 Autor Odesláno 25. březen 2005 díky za info. Už jsem chytřejší.Bohužel je to to druhé. V chladiči je dirka. Už mam i někoho kto to zavaří, ale nevím jak vyndat ten chladič. Citovat
gvg Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 Myslím, že musíš nejprve vyndat normální chladič a pak se dostameš i k chladiči klimy. Hodně ti pomůže dát pryč přední masku a když se ti do toho bude chtít, pak pro lepší přístup můžeš sundat i přední nárazník. Citovat
jimar Odesláno 26. březen 2005 Autor Odesláno 26. březen 2005 No budu se do toho muset pustit. Léto tady bude brzo. Dík za radu. Citovat
gvg Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 Pak napiš, co tě to stálo. Mně to dělala firma DW Servis a jak říkám, spokojenost. [Editován dne 26/3/05 gvg] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.