Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz. Po zimně jsem zkusil zapnout klimu a nic. Je slyšet, že relé cvakne, ale v motoru není slyšet klasické sepnutí klimy. Nevíte nekdo kde by mohl být problém?

Odesláno

Jo, jo, víme..

Taky mi to dělalo. Jsou dvě varianty, jedna dobrá, jedna špatná.

Nejdřív ta dobrá. Mně to zvláště v zimě dělalo - zapnu, cvak a nic. No a tak po půl až minutce se to rozeběhlo. To se mi v zimě stalo dvakrát, teď to funguje bez problémů.

Teď ta špatná. Máš netěsnej okruh a za zimu se ti to vypařilo. Takže zapneš, cvak a protože v systému není potřebný tlak, tak se to nezapne, aby se nezničil kompresor, který je chladivem mazán. V lepším případě se to ztratilo stářím, v horším ti to někde netěsní. Pokud to netěsní, což se zjistí náplní s obsahem svítící barvy, pak je vhodný povyměňovat všechna těsnění, případně trubky apod. No, a pokud dopadneš jako já, tak budeš muset vyměnit výparník klimatizace, který je pod palubkou, celá palubka musí dolů a já za to vypláz 18.500,-

Samozřejmě, tahle práce je pro servis, chceš-li, můžu ti večer napsat servis, kde mi to dělali a jsem moc spokojenej.

Odesláno

díky za info. Už jsem chytřejší.Bohužel je to to druhé. V chladiči je dirka. Už mam i někoho kto to zavaří, ale nevím jak vyndat ten chladič.

Odesláno

Myslím, že musíš nejprve vyndat normální chladič a pak se dostameš i k chladiči klimy. Hodně ti pomůže dát pryč přední masku a když se ti do toho bude chtít, pak pro lepší přístup můžeš sundat i přední nárazník.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...