Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chci vyměnit přední brzdové kotouče a destičky a potřeboval bych trochu poradit. V Kelly mají dva typy pilenga chlazený, dva typy ferodo větraný a jeden starline chlazený. Jaký je mezi nimi rozdíl a co tam mám dát? Nemám ABS. Dík za každou radu.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám tam kotouče a desky JURID, ale bacha na rozměr. Hlídejte si výšku kotouče, je tam rozdíl 1 cm, do 205-ky patří ty nižší (rozměr už si nepamatuju).

Odesláno

To není síla kotouče co myslím, ta je 20,4. Tohle je celková výška, když ho položíš na stůl, tak se dělá tuším 35mm a 45mm, na mojí 205-ku patří ty nižší. Ty druhý tam nešli dát, protože lezli hloubš dovnitř a kotouč narazil na brzdič a konec.:papa

Odesláno

achaaa... tak to jo... no me to jeste ceka .. mam sice podvozek az na levou poloosu a kotouce new.. ale kotouce me asi cekaj v lete.. taky.... na kolik te prisly?.

Odesláno

Kotouče 2200 oba, destičky 800. Mám tam girlingy, jsou tam destičky s pérkama nahoře. Jinak jsem se rozhod, že o víkendu vyměním olej v převodovce, jak doporučoval oddie. Pak chci sundat vanu a vyčistit sací koš, neb mám ten problém s tlakem oleje. Tak jsem dneska kupoval v Kelly filtr a těsnění a stálo to 212,- s DPH. Jsem koukal, že je taky na tohle auto něco levnýho;). Když na nic nepřijdu, tak holt poslední štace jsou Vašendovci. Tam ale stejně zajedu s guferama ventilů.

Odesláno

to je jeste dobra cena.... s tim tlakem no kdyz bys jezdil pri velkych otackach tak by ti mela jit teplota hodne nahoru .. pokud je tam nizkej tlak... ale lespi je to nekam hodit ....

Odesláno

no pokud jedes tech pul minuty na 5 ku .. a mas tam 110 tak rychle tak tam mas fakt neco blbeho ... pac tak rychle by to jit nemelo ... predpokladam ze vodu mas v tu chvilku na 70..

Odesláno

No nejvíc výkonu to má v 6000t., tohle je jenom o 1000víc, a charakter silnice je takovej, že ta trojka by tam byla jenom pár vteřin, takže vlastnš vetšinou tam točím těch 6000, těch 7000 je jenom taková spička:D

Odesláno

ja mam vyzkouseny ze solidni pomer kroutaku je kolem tech 5ti takze 5800 zhruba radim ;)) ale hold kdyz na dalnici roztahnu za bavem na 220 tak se tem 7500 nevyhnu ;)) z kopecka 230 ;))) ale chtelo by to 6 ku ;))) jakou tam mas prevodovku ???

Odesláno

to nee .. ale kamarad rikal ze zna lidi co predelavaj prevodovky ... a nechal bych si tam asi dat jiny prevodovy kolecko na 5 ku.. takze 1-4 by byly vostry a 5 ka by byla tahla.. kuli mezimestu ... aby to tak nezralo ;)... pac jezdim Chomutov - Praha - Brno dost casto tak by se me to vyplatilo ;)) i kdyz by to bylo za 8 litru...

Odesláno

No to by nebylo marný, ale musel by to ten motor utáhnout. Jinak jestli jezdíš po dálnici a rovnejch rychlejch silnicích, tak by se ti to asi vyplatilo, já bych v mým případě asi prodělal, protože víc jezdím po okrskách a tam kde teď mám pětku bych to musel pořád točit na čtyřku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...