radesche Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 Ahoj peugeotaci, pri jizde mi zdechla 307, proste ztratila tah (vice nez napr pri malo nafty) temer ani neudrzela volnobeh. Pak uz nesla nastartovat vubec, tedy maximalne jen 3-4 udery. pri pripojeni na dia (nejaka univerzalni) to vyhodilo dve chyby 1) nedostatecny tlak paliva 2) nizky prutok paliva cerpadlo v nadrzi nemam, je tam jen plovak, naftovej filtr byl pred casem menenej, na dne jsou sice mosazne spony, ale to pry byva. zkousel jdem i eliminovat ucpane potrubi tim, ze jsem pri startovani odpojil vstup do filtru, pro jistotu jsem i dolil naftu do nadrze - je tam tak 15 litru. zkousel jsem i odpojit cervenej konektor na railu a nic nic. takze pokud nejsem uplnej trotl, tak bych to videl na cerpadlo... mate nekdo nejakej tip co s tim? chechtaky nejak ted moc nejsou ... tak kupovat cerpadlo je ted spis vlhkej sen nez realita... vsemozne dostupne konektory jsou ciste bez znamek koroze, pojistky OK VF33CRHYB82099328 pokud to pomuze hledani problemu dik za reakce -RAD- --- P307 2.0 HDi 66Kw r.v. 2002 210kkm najeto [Edited on 4/10/11 15:24 by radesche] [Edited on 6/10/11 11:53 by radesche] [Edited on 24/10/11 15:31 by radesche] Citovat
radesche Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 ted jsem jeste zkusil odpojit pred z cerpadla smerem k ventilu a zpet k nadrzi a na vystupu udrzim prst - teda vubec to netlaci ... znate nekoho spolehliveho ne moc draheho , kdo umi opravit cerpadlo? -R- Citovat
radesche Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 jo jeste me napadla jedna indicie - hodilo na diplsy antipolution fault - ale tohle auto FAP nema takze to muze bejt cokoli ... R Citovat
radesche Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 nikdo zadnej napad? netusite jak je hnany to podavaci cerpadlo? to co je soucasti VT cerpadla? ma to vlastni elektrickej pohon nebo je to hnany z prevodu? pokud ano jak se tedy zajisti prisun nafty pri startu? nemuze to bejt chyba DRV ventilu? prosim zdali mate nekdo nejaky napad jak prijit na chybu, tak sem s nim, neb koupit cerpadlo a pak zjistit ze to bylo nejaka picovina... btw to odeslo naraz - cerpadlo by melo ztracet vykon postupne ne? dik za jakoukoli radu -R- Citovat
Lordmajkl Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Odpoj tlakovku mezi čerpadlem a railem a uvidíš jestli ti bude při startování šplíchat nafta nebo ne. Já to dělal před 2 měsíci na mojí 206 a čerpadlo umřelo stejným způsobem. Odejde to naráz. Je hnané rozvody, teda aspoň v mojem případě.Kouknu ještě podle vin ale asi to bude podobné... Citovat
radesche Odesláno 11. říjen 2011 Autor Odesláno 11. říjen 2011 z cerpadla nevyloudim ani kapku - ani z prepadu a ani z vysokotlaku... koupil jsem cerpadlo z vrakace za 5k a zitra se chystam ho prehodit takze par dotazu... jestli me muj selsky rozum neklame, tak poloha cerpadla oproti rozvodum by mela byt sumak, takze jen sundat rozvody - povolit matku a ozubene kolo sundat, pak prehodit cerpadlo - vyplachnot paliv system (cim nejlepe?), vymenit filtr, vycistit nasavani v nadrzi, odvzdusnit a ... je treba mazat chyby z pocitace? vim za by bylo lepe udelat i vstriky ale to poresim pripadne pozdeji ... R Citovat
radesche Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 tak jsem si to predstavoval vice easy ztroskotal jsem v podstate na zacatku. jak sundat kryt rozvodu - vse OK jen ten jeden debilni sroubek co je vzadu smerem ke kabine, castecne schovan pod trubkou na vzduch (asi privod k turbu) - nejde se k nemu dostat tak abych ho byl schopen povolit. existuje nejaky figl jak na nej nebo musi motor z leveho silentbloku dolu a kousek spustit a kdyz jo, tak jde to udelat bez navijaku? - nemam ho kam zavesit a stejne si myslim ze bych se pak pod auto nedostal. Jedine snad jednim heverem pres spalik pridrzet motor a druhym na prave strane zvednout auto - tak bych se mohl k tomu sroubu dostat ... dik za rady ... R Citovat
radesche Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 delal nekde z vas uz cerpadlo na 2.0 Hdi 90 siemens? jde mi hlavne o to zda se musi cerpadlo ustavit do nejake polohy vuci motoru? jako to bylo u cerpadlo-tryska, kde se tim resil predvstrik? zadruhe je vubec mozne to udelat bez pripravku na zafixnuti hnaciho kola? pocitam s tim, ze kdyz nemam ten pripravek tak budu muset nasadit zpet rozvodak. R Citovat
radesche Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 Vyreseno - vymena cerpadla - koupeno na vrakaci (VOJKOV) za 5k a prace 2k + filtr atd. -R- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.