Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 405 1.9 TD ukrutně tvrdá spojka....

Recommended Posts

Odesláno

Mám trošku problém s kamarádovou 405 1.9TD, který spočívá v neskutečně tvrdém spojkovém pedálu (vesměs je to jako když šlapete brzdu bez posilovače) .... :grr Podobný problém jsem měl i na své bývalé 309, ale tam to šlo ještě ušlápnout, a tehdy mi říkali lidé znalí že to dělá vyhřátej setrvačník.... Umí někdo poradit co je na tom pravdy, nebo kde případně hledat příčinu ? :)

Odesláno

se setrvakem nic nebude ale pritlacak uz ma nejlepsi za sebou mam to uplne stejne ale da se na to zvyknout oprava je jednoducha vymena cele spojove sady:papa

Odesláno

No to právě nevím, u 309 jsem vyměnil kompletně spojkovou sadu i lanko a bylo to úplně stejný jako před výměnou.... Takže mám strach když mu do auta za 1000kč namontuju novou spojkovou sadu a bude to dělat pořád, aby mi to vůbec zaplatil .... :D

Odesláno

pokud ta 405 je 1.9td tak by to mel byt novy model a tim padem by tam mela byt ta velka prevodovka s taznou spojkou a ta se na 309 nikdy nedavala si myslim (tam byla jen tlačná) v tom je dost rozdil i cenovy

Odesláno

kdyz ho odpojis tak muze chodit jako novy ale jek mile je v tom sila tak se pekne zarizne. Jo a potom by to chtelo skontrolovat tu vydlicku kde je uchycene lozisko. Kamrad to mel posunuty a to byl mazec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...