Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau, mam to co chces, ale kombika. Mam ho len pol roka, ale je to fajn auticko, zatial nebol ziadny problem, len vymena brzdovych platniciek. Automat funguje perfektne, iba za studena niekedy cukne trosku.

Odesláno

To ma teší,,tiež mam radšej kombi,,,ešte si dám preverit win kod a potom už bude doma,,dufam ze bude vsetko ok,,je to rocnik 7/2006,,za 6800 eu,,na foto vyzera moc dobre,,,nevies poradit na čo konkretne si mam dat pozor,,co pozerat pri kupe?

Odesláno

Pár tipů od člověka, který naletěl:

Pokud je přední nárazník omlácený od kamínků, je s největší pravděpodobností stříkaný, takže i kitovaný, takže i bouraný

Když otevřeš kapotu, je na levé straně u pantu na plechu VIN kód auta - pokud je mírně zvlněný či ohnutý, auto bylo střelené na předek

Zkontroluj blatníky u dveří, jestli náhodou není konec u těsnění níž než dveře (pohledem, hmatem) - další náznak toho, že bylo auto střelené na předek (blatníky zajely pod dveře)

V interiéru je to ošemetné. V tuhle chvíli mám najeto 170k km a kromě vrzání čehosi v kufru, to není znát

Odesláno

to co za tema?? spolahlivost?? co je spolahlive auto??? ja take nepoznam, tak ako sa ti moze pokazit trabant tak moze aj bmw aj porsche... akurat ze trabant opravis aj sam doma... takze asi najspolahlivejsie auto mi pride trabant a stare skodovky, tie opravis na kolene... :roker

Odesláno

podla mojho nazoru je automat dobra volba, minimalne tak dobra ako manual. Automat je dost predimenzovany na tento motor, co som skusal 407cky, tak akokolvek boli roztrieskane, tak automat vzdy fungoval na jednotku. Ked to kupis, tak nezabudni vymenit olej.

Inac, za 6800e to je dobra cena, ale v tychto cenach za zacinaju auta, co maju najazdene vela km, alebo to su tocky. Ak ma tvoje auto na tacho 105 000km, tak na 99% to bude stocene. Ale nepozeraj na km, ale na celkovy stav. Radsej kup tocku s real 200 000km, do ktorej das 500eur na vymenu filtrov a naplni, pripadne vycistis vstrekovace, ako o 2000e drahsie nestocene auto, ktore ma najazene 130 000km real(a obvykle zakladna vybava). Pretoze je rozdiel 200 000km najazdenych na dialnici vs 100 000km v meste.

Ja som tiez kupil tocku so 170-180 000km za 7800e s tym, ze mam peniaze v rezerve na to, aby som auto dal do super stavu(aj ked mozno zbytocne) a mohol sa nan spolahnut viac ako na to drahsie s menej km.

Na co si dat pozor? Pozri, ci je vsetko funkcne(klima hlavne), zameraj sa na loziska, samorejme aj na automat -nezlakni sa, tento automat vyraduje, ked zastavis, ked pustis brzdu, tak sam zaradi(ty s pakou do Nka nevyradujes, nechavas v Dcku).

Urcite bude mat auto vole v packach (blinkre, stierace) tie ale maju snad kazde pezoty nad 100 000km.

Pozri podvozok, 407 ma sice postrubie aj casti zinkovane, ale videl som uz totalne zhrdzaveny podvozok na 2007cke.

Pozri brzdy, aj ked tie su len spotrebak.

Ak najdes niekoho s diagnostikou, tak ti vie povedat, zhruba od oka vstreky, turbo, airbagy atd.

Samozrejme kukni nosniky ,ci nebolo burane, ale to uz ako pri kazdom aute.

[upravil dne 3/10/11 09:29 od hipisko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...