shark734 Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 keby si chcel, mozem ti dat kontakt na pana co ich zozene kolko treba za dobru cenu....su z predvadzaciek, alebo vykladov [upravil dne 15/11/12 18:24 od shark734] Citovat
safi1 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 no jasne hodit mi ho mozes do SZ ... Budem rad... Pokial vybavim toto tak bude super Dakujem Citovat
Berry86 Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Jak pise Rejty, vratit kola a nejdrive rozumnou domluvou nebo pak jinak a razantne. Je to fakt neskutecny, co je v Cechach za \"ksindl\" ty lidi Citovat
grego Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Jednoznacne vratit, ale tak nak si myslim , ze to bude problem. Jinak ja mel kdysi mene stipnutej limec na 16 ckach na Lagune a kdyby se to melo opravovat a jeste strikat nejak trosku profi tak jsem radeji sehnal jine, tenkrat mi to odhadovali na cca 2500 za opravu a lak...Jinak tady jen pro predstavu kolik by to asi stalo http://www.pneuvulkan.cz/opravy_alu_kol Citovat
safi1 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 No vratim ich spät pokial sa bude dat uz som pozeral aj opravy ale nechcem do toho investovat kedze pevnost kolesa uz asi taka nebude...Snad mi to zobere naspät a ked mi to zobere bude to parada Velka velika škoda to je FAKT Citovat
FiFa_cze Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 On ti to vzít \"musí\"..máš právo vrátit zboží myslím do 14dnů bez udání důvodu. Nejsem si jistej jestli 14 dní nebo měsíc, ale vzít ti to musí. Teď jde jen o domluvu. Nejlépe osobně... Akorát nevim jak je to na SVK.. Citovat
safi1 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 To plati akoze aj na veci na inzerat ? Hm dufam ze sa mu zajtra dovolam a niak sa dohodneme ohladom toho... Ja sa len bojim toho ze mi tie kolesa ostanu doma a mozem si vies co... Ze nebude chciet vratit peniaze a atd... Citovat
Tomajda_406 Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 s tím vracením do 14 dnů to platí jenom u novejch výrobků z obchodu. U inzerátu to myslím neplatí jinak taky bych mu je hodil na hlavu takovej disk bych se styděl někomu prodat [upravil dne 15/11/12 20:50 od Tomajda_406] Citovat
FiFa_cze Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 No ono je to jedno, i kdyby to platilo jen na novy výrobky, tak co se určitě vztahuje i na použity zboží je skrytá vada. Na to se odvolat můžeš určitě. Jestli ti neřekl, že je disk koplej, nebo ti poslal fotky na kterych to nejde vidět, tak tohle se dá použít Citovat
safi1 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 Jo a v inzerate bolo napisane ze iba bezne skrkance pri pouzivani ved Cinic mi ten inzerat posielal a kebyze viem tak ich vobec nezoberem :/ Ja som len zvedavy ako bude prebiehat komunikacia ze ci bude ochotny nieco stym robit Citovat
Cinicman Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Keď nebude ochota, spravíme klubový výlet na východ našej krajiny... Citovat
safi1 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 Adresu mame , meno mame takze ked budu problemy mozme vyrazit Pan Inzinier ty vole a posle mi take luxusne disky [Edited on 15/11/12 20:24 by safi1] Citovat
safi1 Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Táák dneska som sa s panom kontaktoval a vybavil som teda to vratenie Nabuduci tyzden ich posielam sp5 Ale chlapik mal zas kecou kvoli tomu zevraj tie kolesa boli spravene v profesionalne firme takze by nemal byt problem... Som mu povedal ze ak toto bolo robene u profikov ze asi potom nevidel opravovany disk a ze na diskoch boli specialne gumy bezdušove a ze ked nemam informator o tlaku v gumach nemozem tieto kolesa pouzit Tak som sa troška zasmial ale tak čo uz teda Hlavne je ze mi vrati peniaze Citovat
safi1 Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Nie nie chcem original Peugeot... a ked nezozeniem tak kupim niake DOTZ Chcel by som atlantisi alebo tie Hockeny alebo daco podobne Citovat
podolak2 Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 hm kolesa padnuu, ale co s tym prasknutym no ako hovoria vseci, vratit ! ! ! a pridam sa aj ja a pojdem tiez na vylet aspon oprasim baseboalku :super Citovat
safi1 Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Hm vyzeraju super... No teraz brat nic nebudem nemam peniaze :/ Najprv mi musi vratit ten za tieto kolesa a ptoom budem nad niecim rozmyslat a este ma čaka platenie vodičaka na SKUPINU E... Takze ked tak az po novom roku... Ked budu peniaze Diky za ponuku ale budem uvazovat ked tak sa ozvem Citovat
spartan Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 pohoda disky maju len tu vadu tie skrabance vyvazit ich neni problem dohodit fotku aj z vnutra aby nedoslo k tomu co sa stalo tebe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.