Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

Odesláno

Jednoznacne vratit, ale tak nak si myslim , ze to bude problem.

Jinak ja mel kdysi mene stipnutej limec na 16 ckach na Lagune a kdyby se to melo opravovat a jeste strikat nejak trosku profi tak jsem radeji sehnal jine, tenkrat mi to odhadovali na cca 2500 za opravu a lak...Jinak tady jen pro predstavu kolik by to asi stalo http://www.pneuvulkan.cz/opravy_alu_kol

Odesláno

No vratim ich spät pokial sa bude dat uz som pozeral aj opravy ale nechcem do toho investovat kedze pevnost kolesa uz asi taka nebude...Snad mi to zobere naspät a ked mi to zobere bude to parada :)

Velka velika škoda to je FAKT :bojim

Odesláno

On ti to vzít \"musí\"..máš právo vrátit zboží myslím do 14dnů bez udání důvodu. Nejsem si jistej jestli 14 dní nebo měsíc, ale vzít ti to musí. Teď jde jen o domluvu. Nejlépe osobně... Akorát nevim jak je to na SVK..

Odesláno

To plati akoze aj na veci na inzerat ? Hm dufam ze sa mu zajtra dovolam a niak sa dohodneme ohladom toho... Ja sa len bojim toho ze mi tie kolesa ostanu doma a mozem si vies co... Ze nebude chciet vratit peniaze a atd...

Odesláno

s tím vracením do 14 dnů to platí jenom u novejch výrobků z obchodu. U inzerátu to myslím neplatí :myslim jinak taky bych mu je hodil na hlavu takovej disk bych se styděl někomu prodat :bojim

[upravil dne 15/11/12 20:50 od Tomajda_406]

Odesláno

No ono je to jedno, i kdyby to platilo jen na novy výrobky, tak co se určitě vztahuje i na použity zboží je skrytá vada. Na to se odvolat můžeš určitě. Jestli ti neřekl, že je disk koplej, nebo ti poslal fotky na kterych to nejde vidět, tak tohle se dá použít :)

Odesláno

Jo a v inzerate bolo napisane ze iba bezne skrkance pri pouzivani ved Cinic mi ten inzerat posielal a kebyze viem tak ich vobec nezoberem :/

Ja som len zvedavy ako bude prebiehat komunikacia ze ci bude ochotny nieco stym robit

Odesláno

Adresu mame , meno mame takze ked budu problemy mozme vyrazit :P:D

Pan Inzinier ty vole :D a posle mi take luxusne disky

[Edited on 15/11/12 20:24 by safi1]

Odesláno

Táák dneska som sa s panom kontaktoval a vybavil som teda to vratenie :)

Nabuduci tyzden ich posielam sp5

Ale chlapik mal zas kecou kvoli tomu zevraj tie kolesa boli spravene v profesionalne firme takze by nemal byt problem... :D

Som mu povedal ze ak toto bolo robene u profikov ze asi potom nevidel opravovany disk :D

a ze na diskoch boli specialne gumy bezdušove a ze ked nemam informator o tlaku v gumach nemozem tieto kolesa pouzit :D Tak som sa troška zasmial ale tak čo uz teda :P

Hlavne je ze mi vrati peniaze

Odesláno

Hm vyzeraju super... No teraz brat nic nebudem nemam peniaze :/ Najprv mi musi vratit ten za tieto kolesa a ptoom budem nad niecim rozmyslat a este ma čaka platenie vodičaka na SKUPINU E... Takze ked tak az po novom roku... Ked budu peniaze

Diky za ponuku ale budem uvazovat ked tak sa ozvem :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...