Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sonduji: byl by zájem koupit laďák + nerez roura?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

zatím jen sonduji jestli by někdo neměl zájem koupit laděný vejfuk laityng?

-vejfuk Laityng s 2x kulatá nerez leštěná koncovka prům.80mm s logem, výfuk je oválný materiál plech žárově pohliníkovanej s černou barvou.

-trubka nerez od motoru (P405 1.9D, lze upravit) až na vejfuk prům. 70mm nakonci nerez spojka

-nerez držák vejfuku pro P405

foto zítra, pozor nejedná se o tichý vejfuk, podle testů tuningu něco málo přidá, není rezatý, stáří 2roky, zvuk na 1.9D moc pěknej, benzínáci závidí:D a nevěří že je to diesel.

cena dohodou, co kdo nabídne. mk:papa

Odesláno

jo jo, ještě je na autě, sundám ho až bude jistota že prodám, jinak tam zůstane, občas jedu i do prahy takže není problém předvést. mk:papa

Odesláno

takhle vypadá: jen koncovky jsou šikmo do strany (ne nahoru) přímo na P405

foto nového foto na autě

označení je RKV2N Výfuk s 2x rovnou kulatou koncovkou pro mot. NAD 1400 ccm ;80 mm průměr každé koncovky (2x)

puvodní cena: 3790,- Kč

dle ceníku: ceník

cenu nějakou nahod, zkoumám co kdo dá jestli to prodat, nebo ne. mk:papa

[Editován dne 20/3/05 mk405]

Odesláno

Jo, vypadá pěkně - ještě by to chtělo slyšet ten zvuk, ale kdyby ses ho přece jen chtěl zbavit, tak se ozvi a cenu? Tak navrhni, co by sis za to představoval (nerad bych tě urazil:))

Odesláno

Je pravda, že par lidi díky tomuto výfuku nepoznaly v Šebetově na srazu že mk405 nemá benzín ale naftu... :):)

Musim potvrdit,že zvuk to ma hezkej.

Odesláno

jo hodně lidí nevěří že je nafta.:D

no řekněmě si to na rovinu budu potřebovat komplet novej vejfuk na 1.9D, ten stojí 3.000,- co na to říkáš za vejfuk, rouru nerez a držák nerez???

jinak to vypadá že ve středu budu v praze, takže se můžem sejít, bohužel prahu moc neznám, takže budu někde na parkovišti, to bych ještě upřesnil.

Odesláno

Whops - tak teď koukám, jak se nevyplatí 3 dny nejít na fórum:( Dáš mi vědět, až zase pojedeš do Prahy? Za trojec bych to bral...teď jsem tak deset dní bez auta, ale potom by to určitě šlo. Já mám taky 1.9D, tak by to bylo dobrý, že by ladil přímo...

Odesláno

škoda, skoro jsem si myslel že tě cena odradilo, dám vědět až pojedu,dej nějakej kontakt (pošli telefon třeba sms) jen nevím kdy to bude, pokud na to nechvátáš tak se ozvu. mk:papa

Odesláno

dobrý, budu taky rád, když mi počkáš - jak jsem pasl, stejne těď nemám auto, takže tak tejden...

kontakt:

[upravil dne 29/8/2013 10:53 od Neon]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...