Pietro Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Zdravím pánové, měl bych dotaz. Věděl by někdo jak a kde zjistit typ klimatizace, kvůli výměně řemenu alternátoru? Jsou tam snad tři druhy, Harison, Sanden a Delphi (doufám, že to píšu správně) a má tam být někde štítek s názvem a typem. Věděl by někdo poradit, kde ten štítek najdu. Díkes všem. Citovat
Pietro Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Na stránky Autobenexu jsem ještě nekoukal, ale všichni prodejci se mě ptali právě na typ klimy, podle toho prý se vybere délka řemenu, rozdíl v délkách je asi 12 mm. Citovat
Sepp Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Co zkusit zeptat se Peugeotu - podle VIN by ti meli byt schopni rici - co za typ tam byl v tovarne namontovan Citovat
Pietro Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Ještě jsem se chtěl zeptat, není tady někde ke stažení náhled nebo nákres motoru co kam a kudy prochází? Citovat
Miku Odesláno 19. březen 2005 Odesláno 19. březen 2005 Zajed si do peugeot servisu a tam zdarma podle VIN Ti auto přesně projedou.(pokud nebylo bourané a někdo si to sám nespravil,popřípadě nevyměnil). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.