hamsa Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 mam 106 r.v.95 orig.rádio a nedaří se mi vyndat poradí nekdo dik .j. jh.hb@atlas.cz Citovat
Marlin Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 no, kdyz si predstavim, jak ja sem to radio kutal ja a ke vsemu sem ho vykutal tak, ze uz je neoupizetlny, tak nevim, ale kdyz koupis nove radio, tak by tam mely byt pacicky na vyndani stareho radia, tak to zkus. Musis po stranach oddelat takove zaslepky, a tam pak strcit ty pacicky. Citovat
Hadra Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Mezi okraj rádia a ten plechovej věnec.Na rádiu jsou napružené plíšky a právě těma pacičkama to dostaneš ven.Jinak se z toho zblázníš. Citovat
Butch Odesláno 16. duben 2005 Odesláno 16. duben 2005 taky jsem nad tím špekuloval, ale nakonec zvítězila síla, takže jako u merlina je radio již nepoužitelné, ale co s takovým krámem, který skoro vůbec nehraje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.