Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zlatý ďábel-moja natunená 405-1,916V uz pod kapotou :-))

Recommended Posts

Odesláno

Kazdemu vadia tie nalepky :-D JJ strekne sa to, len ted rozmyslam, ci kapotu tiez do farby,alebo karbon folia ci matna cierna :-D A nemam masku, niekto tu predaval celku peknu, tak som si myslel, ze od neho kupim,len nejak neodpisuje, tak budem muesiet si zvarit sam ,naco zas nemam cas, ved dufam,ze po skuskovom bude casu a vtedy sa aj strekne aj sa dokonci interier aj exterier :-))

Odesláno

Tak zas nieco nove o aute:

Tento tyzden som nemal cas opravit volvo,tak som chodil 3-4 dni na 405-ke, najazdene 600km.So spotrebou som velmi velmi spokojny(pomer spotreba vykon je brutalny) Vacsinou ste ma mohli stretnut NZ-TT a priamo v TT. Zistila sa aj nejaka mensia zavada.Ked auto stoji a tocim volantom tak seka volant(vynechava servo) bude to cerpadlo,zle napnute,alebo riadenie???

Inac nova maximalka auta: 200km/h auto by este slo, len som uz nemal gule ist dalej :D

p.s: Aj som zistil,ze mam srot... alebo pripomienky jak: toto by ti urcite neukradli,,,, keby to tak vyzeralo jak huci :-D a pod. jj ten exterier este treba dorobit... ale motor je supr, tak som s pokojny :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takze v nedelu pred zrazom som este stihol poupratat garaz a \"zazimovat\" auto, necham este vysusit a potom dostane aj plachtu :D.

foto:

1

2

Dalsie plany: Vymena lambdy,ale musim spravit novy zavit :-S stary je zapeceny... Vymena termostatu/novy vydrzal 2 tyzdne :-D , ak najdem sikovneho caludnika, tak by som dal tie sedacky do poriadku, a lak predka :D jej,len keby zvysne peniazky boli :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dneska po par inzeratoch a volani som zohnal jedno oko pre auticko :D.

Viac menej mal obidva, ale jeden je poskodeny,pak som zobral aj ten,aspon mam ramiky na obidva strany ;)

snmek450.jpg

snmek452.jpg

Odesláno

Pak to neni ani peugeot,je to BX s najazdenymi 80 tisic km, auto zamluvenu cele, ale rad ti to prenecham bez hmloviek :D

306gti6-pak je tam motor 158hp,upraveny vyfuk,hlava,sport filter,chip tuning.Pravdu povediac to nebolo merane,su to odhadove hodnoty,ale rad by som to hodil na brzdu.Co v tom bol pred tym motor tak to bolo upravene tiez na 180 konikov....

Pak ted ma sere jedna vec, co som naposledy startoval za studena auto, tak to trocha klepalo :(

Odesláno

takze si nakoniec hmlovky zohnal parada;)

vydis to keby si nepredal co si mi spominal tie,nemusel si teraz zhanat:D mna to nebavilo zhanat tak som objednal nove:aut

[upravil dne 13/1/12 21:35 od 313Mihal313]

Odesláno

mi16-:D:D:D dobry vtip. mne dali jeden tip ,ze to predavaju vo vypredaji za 20 eur kus, pak cakam na odpoved.Ale inac vsade 60-70-80 eur /kus :-D

Zohnal ako zohnal :-D jeden mam a na tie cakam, dufam,ze sa na mna nevy!ebe :-D

Odesláno

kolko? :o).. ja som pred paru rokmi videl funglovky na nejakej ceskej stranke za 1100 cz... a ja debil predal naraznik s hmlovkami, zadny a kridlo za 75...:D

Odesláno

mi16-dovtedy osm mylsel aj ja, ze mickove elektorny maju cenu, pak tu o to ani pes nestekol a to len za 80 eur... no pak to zobral ruslan...

michal-ok sa nejak dohodneme :-)) pak potom daj vediet...;)

[upravil dne 14/1/12 14:42 od crazybiker]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...